Mit csinál egy logisztikai ügyintéző?
és egy marketing menedzser?
előre köszönöm.
Logisztikai ügyintéző munkája függ attól, hol alkalmazzák.
Feladata ehet pl: Szállítólevelek kezelése, számlák kezelése, raktárkészlet kezelés (készletfigyelés, nyilvántartás, rendelések), fuvarszervezés vagy kapcsolattartás a szállítókkal, áru átvétel, áru kiadás, komissiózás szervezése, informatikai rendezése.
Első válaszoló: te egy **** vagy.
Többrétű egy logisztikai ügyintéző feladata.
Alapvetően ismernie kell logisztikai rendszerek működését, a termelési logisztikához konyítani elméletben valamit, de gyakorlatban komissiózás, árukiadási-átvételi feladatok szervezése, lebonyolítása, készlet rendelkezésre állásának biztosítása (azaz készletgazdálkodással kapcsolatos teendők szervezése-tervezése-lebonyolítása), adminisztrációs feladatok, selejtezés, leltározás, kapcsolattartás az ügyfelekkel, tervezés a maximális vevőorientáció elérésében és még lehetne sorolni sok minden mást. Nem kell mindenhez logisztikai ügyintézőnek lenni és logisztikai ügyintézőként nem kifejezetten logisztikai rendszer szervezésével kapcsolatos feladatokat is végeztethetnek veled (árufeltöltés, anyagmozgatás, könyvelés, pénztárosnak is beállíthatnak).
Ha mélyrehatóbban is érdekel, email-t dobj és akár teljes tanfolyamos kidolgozott tételeket is küldhetek (egy rémálom volt összerakni, de ennek köszönhetően a tanfolyamon mindannyian viszonylag jól szóbeliztünk le :) ), szkennelt könyvet, ilyesmit.
Üdv
Előző válaszoló vagyok;
ha érdekelnek a tételek, NE privát üziben kérdezzetek utána, egyszerűbb, ha írtok egy mailt hogy kellenek a kidolgozott szóbeli tételek, erre a címre:
tormentor92@hotmail.hu
Ha kérdés van, azt is nyugodtan küldjetek erre a címre, amire tudok, válaszolok tudásomhoz mérten.
Üdv Mindenki!
A tételekről sok emailt küldtem eddig, de sajnos elég sok esetben a hotmail problémás volt, ezért inkább feltöltöttem ide:
Elvileg a link birtokában bárki letöltheti, ha mégsem megy, illetve ha a tételekkel bármi kérdés van, nyugodtan írjon a fenti email-en továbbra is.
A tételekről amit tudni kell hogy van egy tanári részletes, nagyon szakmai és egy közérthetőbb saját kidolgozás; plusz egy-képt kapcsolódó anyag még elérhető a fájlban.
Kiterjesztése rar, ergo ingyenesen letölthető Winrar programmal megnyitható.
Általános kérdések: logisztikai ügyintéző foglalkozás nem nagyon van, a szakma tárgyaival kapcsolatos munkakörök vannak szállítmányozásban, raktározásban elsősorban, részletesebben fent már leírtam.
Engem ezzel a logisztikai ügyintéző papírral vettek fel jelenlegi munkahelyemre, de logisztikai dolgoktól teljesen független a munkakör amit végzek, lassan viszont már végre sikerül elhelyezkedni szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!