Munka iskola (középiskola) mellett?
Én kénytelen voltam, valamiből ki kellett fizetni a tankönyveket, ruhákat, menzát stb. és az nem a szüleim minimálbére volt. Csak hétvégi munkát tudtam vállalni, a gimnázium utolsó 2 éve úgy nézett ki, hogy hétköznap délelőtt suli, délutántól késő estig tanulás, szombat-vasárnap munka (mikor milyen, hosszú távra sose alkalmaztak). Nem érzem úgy, hogy a tanulás kárára ment volna, inkább a szórakozás kárára.
Most az egyetem mellett már sokkal könnyebb dolgozni, és még a barátaimra is marad mellette időm.
"A fiam jár hetente 3x suli után egy autó alkatrész gyárba csomagolni..." Le a kalappal a fiad előtt! :)
Én is középiskolába járok (III. osztály), de már nagyon szeretnék dolgozni, csak az a helyzet, hogy itt szerbiában, főleg vajdaságban annyira nincs munkalahetőség, hogy még aki be is felyezte a középiskolát annak sincs munkája. :S
Valakinek van ötlete, hogy mit tudna egy középiskolás dolgozni? :S
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!