Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudnak tenni, ha nincs...

Mit tudnak tenni, ha nincs semmi a nevemen?

Figyelt kérdés

Telefont vettem rèszletre, nèmeto.ban, az akkori nemet pàrom vállalta a kezessèget, 280€ reszlet maradt amikor hazakoltoztem. Most jott papir, hogy 430.000Ft a tartozasom felèjük, mert nem fizettem akkor ..A volt baratom intèzte. Nincs semmi a nevemen, ezt az összeget max nyaron tudom fizetni rèszletekben. De a papiron az all 15napom van, vagy emelkedik az összeg!:O

Mit tehetnek ilyenkor? Vègrehajtòi irodából jött a levèl! Az ugyvedjuket is velem akarják kifizetettni, ami eddig 55.000Ft

2017. febr. 13. 07:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Kifizeted.
2017. febr. 13. 07:56
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Nyilvan jogos követelés , célszerű lenne részletfizetésben megállapodni, jogy ne nojjon tovabb a költség, de a megelőlegezett költségeiket ( vegrehajtasi eljaras koveteleskezelo i dij vegrehajtoi ktg kamatok ) ilyenkor rád haritjak, amit a törvény lehetővé tesz.
2017. febr. 13. 07:59
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, hogy van-e munkád, fizetésed, de ha van, akkor sürgősen próbálj meg akár folyószámlahitelt, vagy személyi kölcsönt felvenni és kifizetni, mert valóban egyre nőni fog az összeg. Mit tudnak tenni? Zárolják a számládat, tiltják a fizetésedet, ahol laksz megkeresnek és elviszik a tévét, stb. Eddig húztad, de most már ne húzd továűbb, mert egyre több és több lesz az összeg+ mindenféle zaklatásoknak leszel kitéve.

Fel kéne már fogni, hogy a hitelt, törlesztőket NEM LEHET MEGÚSZNI! Amit felvettél, kölcsönkértél, vissza kell fizetni! 280 euro 85-90 ezer ft, sokkal jobban jártál volna, ha apránként kifizeted (törlesztővel), mint hogy most 430 ezer ft-ot fizess.

2017. febr. 13. 08:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Azt tartom durvànak, h most szolnak.ha elobb, akkor kifizetem a 280€ De ez mar tobb mint 1000€-nak felel meg! Igy egy kicsit aljasnak tartom a dolgot! Kifizetem, de tuti, hogy nem 15napob belül. Ezèrt kèrdezem mit tudnak tenni, ha kesobb fizetek. Hiaba fogjatok irni, h minel elobb fizessek, hisz nincs ennyim egyben ! Mèhèszetunk van, hàla istennek nem az èn nevemen, a nyari bevetelbol kitudnàm fizetni 4rèszletben.
2017. febr. 13. 08:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Semmit sem hùzok, ez a LEGELSŐ levèl , amit kaptam. Nem vettem fel hitelt, Isten mentsen a hitelektől! Nincs munkam, nincs bankszamlam, meheszkedunk!
2017. febr. 13. 08:14
 6/21 A kérdező kommentje:
Jogos, hogy azt akarják fizessek, de az h most (1,5ev utan!!!!) Jon az elso levèl az nem..
2017. febr. 13. 08:15
 7/21 A kérdező kommentje:
A tèvèt? Ami a pàromè?
2017. febr. 13. 08:16
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Biztos nem most kaptad az elso levelet, csak lehet hogy a korabbi nemetorszagi cimedre kuldtek. Mivel onnan visszapattant, ezert a szolgaltato eladta a tartozast egy behajto cegnek, ok pedig megtalaltak.

Vedd fel veluk a kapcsolatot es kerj halasztott fizetest.

Amikor leleptel Nemetorszagbol akkor nem jutott eszedbe a hitel?

2017. febr. 13. 08:19
 9/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, 2× írtam le!!! Nem hitel! Hanem reszletre vettem a telefonom, megkerdeztem a ketto NEM ugyanaz! Egyèbkènt sajnos elfelejtettem ezt a dolgot, ez nègy ève volt szinte...( a telefonvàsàrlàsa) mikor hazajottem, mar nem is az volt a telefonom.. hát akkor megszivtam. Attól fèlek elvisznek valamit, inkàbb kifizetnèm nyàron, holnap kapok egy telefonszámot, amib èrdeklődhetek, annàl az ûgyvèdnèl, akit èn fizetek majd nekik...

Azt bànom most, hogy akkor nem mondtam el senkinek mit akart velem eroszakkal muvelni az exem apja.pedig az ùjsàgokat is erdekelte volna mivel ott ismert ember.. mar mindegy is!:) koszi a vàlaszokat

2017. febr. 13. 08:27
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

"Hanem reszletre vettem a telefonom, megkerdeztem a ketto NEM ugyanaz! "

Dehogynem. A reszletre vasarlas az kerlek szepen hitelre vasarlas.

De mindegy, a lenyeg hogy minel hamarabb intezkedj, annal kevesebbet kell a vegen fizetni.

2017. febr. 13. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!