Ha 26 évesen össz-vissz 2,5 év munkatapasztalatom van (segédmunka) és olyan szinten szétittam magam hogy jelenleg még segédmunkára se vesznek fel akkor összeomlott az életem?
Figyelt kérdés
Kijelenthető hogy összeomlott az életem és vége a dalnak?
Vagy ilyenkor mi a teeendő?
F/26
2017. febr. 8. 21:26
2/8 anonim válasza:
Masik munkat nezel vagy otthon dolgozol
3/8 anonim válasza:
Burger Kinget mán' próbáltad, balázska?
4/8 anonim válasza:
Le kéne szokni a piáról első körben.
5/8 A kérdező kommentje:
Burger Kinget már próbáltam de elhajtottak.
2017. febr. 8. 21:55
6/8 Donald J. Trump válasza:
Igen, ez a természetes kiválasztódás - statisztikailag bizonyítható, hogy a férfiak sokkal hamarabb elkezdenek kihullani, mint a nők. Igaz ez a jelenség általában csak 40-50 éves kor környékén jelentkezik markánsan, szóval lett volna még egy jó 15-20 éved - kár érted. Azért lehetőleg ne húzd soká, mert így is nagyon drága már a TB.
7/8 anonim válasza:
az attol fugg, kinek mi a preferenciaja. Mondjuk a mai vilagban ha meg a burgerbol is elkuldenek az mar sulyos eset.
8/8 anonim válasza:
Hát, még egy jó elvonókúrára beíratkozhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!