Rengetegen dolgoznak Budapesten is minimálbérért, azok hogy a fenébe tudnak megélni ott?
Vidéken még nagy nehezen el is tudom képzelni, hogy valaki meg tud élni magyar minimálbérből, mert legalább nem a teljes fizetése megy el a lakhatásra, de Budapesten igen.
És tudom, hogy vannak informatikusok akik Pesten 800k-t keresnek, de rengetegen vannak minimálbéren. Azok hogy élnek?
Hahaha.. ez mekkora bukó!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Az egyik kérdése 19.14-kor kerül ki, a másik épp 19.44-kor.
Cseppet sem bukta... fél óránként lehet kérdést kiírni.
Minden nap ugyanaz a nótasokan már felsimerik, azért nem válaszolnak a kérdéseire Balázskának.
Baromság, leírtam a másiknál, meg leírtam neki már 100x, hogy én kelet-Magyarországon érettségivel 150 felett keresek, gyári munkás párom kb. 300 körül, egy technikummal.
És nem egyedül kell berendezkedni, egy szobabérlésre, nem ez az élet.
Mivel a legtöbben nem minimálbért keresnek, és nem egyedül akarják leélni az életüket, máris meg van oldva, 2 fizetésből, ami nem 70 ezer, máris meg lehet élni.
Hoppá, még csak varázslat sem kellett hozzá!
Na pontosan erről beszélünk.
Visszaosztva az Erzsébetet, segélyt, borítékos pénzt, egy takarító is kb. havi 200 körül meg tud keresni, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!