Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/238 anonim ***** válasza:
47%
Igazad van, nem foglalkozik vele. Kívülról szemlélgeti és véleményt alkot arról, amit nem is ismer. Rá vannak kattanva a Nissanra meg a Sonyra, meg hogy Kocherev miért nem publikál, kit érdekel?
2016. febr. 29. 17:04
 32/238 anonim ***** válasza:
81%
Végül is kit érdekelnek azok a körülmények amik azt mutatják hogy egy nagy humbug az egész...
2016. febr. 29. 17:10
 33/238 anonim ***** válasza:
40%
Azok a tények, amit felsorolnak, nem 100%-os bizonyítékok. De nyugodtan lehet csámcsogni rajta, mindenki azt gondol amit akar.
2016. febr. 29. 18:48
 34/238 anonim ***** válasza:
76%

"Azok a tények, amit felsorolnak, nem 100%-os bizonyítékok."

Mi az hogy nem 100%?

A Kairos állít valamiket és azok cáfolva vannak.

A Nissan és a Sony nem fog visszakozni, hogy "jó, januárban azt mondtuk, hogy nem állunk kapcsolatban a Kairos Technnologies Ltd-vel, de akkor csak a kollégánk lódított, bocs, túl sok sakét vedelt, valójában náluk tároljuk az ügyféladatainkat, hehe".

Alex Kocjherev és/vagy a Kairos szabadalmai nem fognak egyik pillanatról a másikra megjelenni a szabadalmi keresőben.

A kliensek nem fognak maguktól adatokat generálni, ha nincs bennük ilyen funkció.

Az Amazon, a Google, a Microsoft nem fog hirtelen árat emelni, mert "jajj, rájöttünk, hogy sokkal több pénzt is el lehet kérni a szolgáltatásainkért, és ez a kezdő csapat sokkal többet kér el - hát a pénzünk ellenségei lennénk?". De gyanítom a Kairos sem fogja a kifizetéseket megkúrtítani az előbb említett cégekre hivatkozva.

2016. febr. 29. 21:24
 35/238 anonim ***** válasza:
37%

Hű, most nagyon megijedtem, lehet, hogy kilépek?

Mégsem, inkább maradok. Ezek számomra nem bizonyítékok, nyugodtan írogassatok bármit, mindent lehet több oldalról is nézni, ahogy Ti látjátok, bizonyíték, ahogy mi látjuk, ötletelés.

2016. febr. 29. 21:51
 36/238 anonim válasza:
81%
Komolyan mondom, hatalmas ez a sztori, ha valaki meséli nem hiszem el:) Ki az az értelmes ember aki ezt elhiszi? Jó, elhiszem, hogy pontosan fizet, és még fog egy ideig, de teljesen egyértelmű, hogy a cég nem nyújt valós szolgáltatást. Ha a cég tárhelybérbeadással foglalkozik én akkor miért nem tudok tárhelyet bérelni tőle? Vagy a cégem? Nincs erre utaló információ a weboldalon.
2016. febr. 29. 21:59
 37/238 anonim ***** válasza:
33%
Ha olyan csomagot vásárolsz, kapsz egy csekélyke mennyiségű tárhelyet. :) viszont ha találsz egy céget, aki bérel a Kairostól, akkor azután is kapsz valamennyi jutalmat a cégtől.
2016. febr. 29. 22:17
 38/238 anonim válasza:
100%

"viszont ha találsz egy céget, aki bérel a Kairostól, akkor azután is kapsz valamennyi jutalmat a cégtől."

Ezt, hogy érted pontosan? Miért kapok én jutalmat ezért?

2016. febr. 29. 22:21
 39/238 anonim ***** válasza:
37%
"Jó, elhiszem, hogy pontosan fizet, és még fog egy ideig, de teljesen egyértelmű, hogy a cég nem nyújt valós szolgáltatást." Ebből látszik, hogy a Te nézetedben ez egy piramisjáték. Mi tudjuk, hogy nem az. Mindenki azt gondol, amit akar. Minek bizonygassunk bármit is, mondhatunk akármit, már úgyis eldöntötted, minek ezt tovább elemezgetni.
2016. febr. 29. 22:49
 40/238 anonim válasza:
64%
Elnézést, nem én döntöttem el. De akkor miért nincs konkrét információ a szolgáltatásokról a weboldalon? Miért nem tudom megrendelni a szolgáltatást mint cég? Netalán publikációk, tanulmányok esetleg az alkalmazott technológiákról, esetleg a cég szakértőiről.
2016. febr. 29. 23:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!