Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hirdet a Kairos techn. Egy...

Hirdet a Kairos techn. Egy tárhely bérbeadás lehetőséget. Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy magánszemélyek tárhelyeit használnák, és ők ezért fizetnek az embernek. [link]

Amit ők leírnak, elmondanak magukról az mind szép, és jó. Túlságosan is, talán. Csak van neki valami negatívuma.

2016. febr. 6. 12:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jól tudom,hogy miért írtad, de az emberek gondolkodása más, 37000 az még felejthető pénz, 200 000-et már nagyon nem szívesen veszítenek el esetleg az emberek.Egyébként mindenki azt csinál amit akar, tök felesleges ez a vita, úgyis lesznek belépők meg elutasítók. Nekem bejött, én csak ennyit tudok mondani, belűlről teljesen másként látszik ez az üzlet, mutass nekem egy csalódott belépőt.
2016. febr. 16. 23:21
 32/67 anonim ***** válasza:

"Nagyon jól tudom,hogy miért írtad"

De ennek ellenére kiakadsz hogy a 200000 az nem 37000.

A példádban egy Mercedesről értekeztél, aminél - mint egy felső kategóriás autónál - egy kicsikét nagyobb a kockázat. Ezért lett a 37000-ből 200000 (mivel a Kairosból Mercedes lett).

"Egyébként mindenki azt csinál amit akar

...

Nekem bejött, én csak ennyit tudok mondani"

Tipikus MLM-es felhang. Tök mindegy mi van, én kaptam pénzecskét, meg a szeánszon megdicsértek, kaptam Master szintű bizonyítványt. Nézd, milyen szépen csillog!

Az hogy a gépemre telepített kliens mindeközben - az ígéretekkel ellentétben - nem tárol semmit, a pénz ki tudja milyen ügyletekből származik (külföldi források megpedzegetik a pénzmosás eshetőségét is, ami Kelet-Európát ismerve nem egy elképzelhetetlen lehetőség), hogy a cég akinek dolgozom, megtéveszti a beszervezetteket nem érdekel. Papapapapapa! ( https://www.youtube.com/watch?v=jfaj0CEoa3s - remélem érted a párhuzamot ;) )

De igaz is: a tudatlanság erő! (George Orwell - 1984)

2016. febr. 17. 00:02
 33/67 anonim ***** válasza:
0%

Azért vedd számításba azt is, hogy Te sem vagy tévedhetetlen, és minden "gyanús" körülmény ellenére még az is megtörténhet, hogy tévedsz, és tényleg nem átverés, sem pénzmosás.

Rá mernéd tenni az életedet, hogy ez átverés, anélkül, hogy egy próbát tennél?

2016. febr. 17. 07:31
 34/67 anonim ***** válasza:
76%

"és minden "gyanús" körülmény ellenére még az is megtörténhet, hogy tévedsz"

Aha, tehát tévedés az, hogy a Kairos állítása - miszerint a letöltött kliens elosztott P2P hálózatot hoz létre és 512 kB-os adatdarabokat tárol - megtévesztő?

A kliens visszafejtett forráskódja, hálózati adatforgalma, a kliens által létrehozott állomány üressége erre bizonyíték!

Tévedés lenne az, hogy a Kairos állítása - miszerint kapcsolatban állnak a Nissannal (Otokár is állítja!) és a Sonyval (ez pedig több klónoldal - magyar, cseh és ukrán is - egybehangzóan) - nem valós?

Leveleztem a Nissannal és a Sonyval is, mind a ketten cáfolták a Kairos állítását!

Tévedés lenne az a gyanú, miszerint a Kairos szolgáltatása túlárazott lenne?

Lássuk a Standard csomagot. Itt az éves bevétel 312,5 $. A csomag ára 125 $. Tehát a Kairosnak ez 312,5 - 125 $ = 187,5 $-jába kerül. Ha ezt elosztjuk a hónapok számával és a felkínált tárhely - 15 GB - méretével, akkor (312.5-125)/12/15 = 1,0416 $/GB/hó.

Ha hihetünk Otokár szavainak, ezt a Kairos 500%-os haszonnal árusítja, tehát 5,2080 $/GB/hó.

A konkurens cégek - Amazon, Microsoft, Google, Dropbox, Certainsafe (ők például kifejezetten darabolják az adatokat és titkosítják az adatdarabokat), Backblaze, stb... - képesek sokkal olcsóbban - ~0,03 $/GB/hó - adni szolgáltatásaikat, így a (nagy)vállalati ügyfelek inkább őket fogják választani - így abszolút nem állja meg a helyét a vállalati partnereknek történő P2P elosztott tárhely-árusítás se.

2016. febr. 17. 10:49
 35/67 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm szépen hogy válaszoltál, minden jót a továbbiakban,nincs értelme a további vitának,üdv
2016. febr. 17. 12:54
 36/67 anonim ***** válasza:
78%

"a továbbiakban,nincs értelme a további vitának"

Ti ezt szoktátok mondani, mikor teljes vereséget szenvedtek egy vitába?

2016. febr. 17. 13:56
 37/67 anonim ***** válasza:
Nagyon igazad van :D :D én is irtam a Nissanak és azt írták hogy ,hogy semmilyen kapcsolat nincs koztuk :D Most ha valaki logikusan gondolkodik a Nissannak fontos az,hogy sok ember legyen a KAirosban hiszen ezeken a gépeken tárolja az infót nem hiszem,hogy saját maga ellen beszélne hiszen ezzel embereket veszt tárhelyet veszt.....Az is érdekes bár nem vagyok otthon az informatikában,hogy valaki kifejleszt egy titkosítási módszert 256 bittes -de sehol sem jelenik meg semmilyen információ egy tudományos magazinban sem..Ez olyan mint ha feltalálnám a rák ellenszerét és árulom de semilyen tudományos kozlemény nincs a kutatással és eredményekkel kapcsolatban.
2016. febr. 17. 15:33
 38/67 anonim ***** válasza:
Olvastam már olyat is hogy a Nissan-ra meg Sony-ra hivatkozó klón oldalak nem hivatalos oldalak, magánemberek készítették. De akkor könyörgöm a Kairos miért nem lép fel ezek az oldalak ellen, pláne ha még hazugságokkal is rontják a hírnevüket? Elég érdekes...
2016. febr. 17. 16:18
 39/67 anonim ***** válasza:
0%
Ha úgy jobban érzed magad, vedd úgy hogy nyertél. Továbbra is írogathatjátok a véleményeteket, közben a kairos létszáma folyamatosan emelkedik, már 80000 felett van, de ti csak maradjatok meg abban a boldog tudatban, hogy megmenekültetek ettől az "átveréstől",mert okosabbak vagytok mint az a 80000 ember, aki belépett. Minden jót, majd értekezünk egy év múlva.
2016. febr. 17. 18:55
 40/67 anonim ***** válasza:
De aranyos ahogy próbálkozik ezekkel az mlm bibliás manipulatív dumákkal. :D
2016. febr. 17. 19:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!