Édesanyám felrakott egy terméket Vaterára és meg is vették (5000 forintért), viszont az eladást vissza szeretné vonni - van erre valamilyen mód?
Mivel a termék ára jóval nagyobb mint 5000 forint - cirka 100.000 forintot minimum megér - így semmiképpen nem szeretné eladni az adott terméket.
A kérdésem az volna, hogy valahogy ki lehet e kerülni, hogy a terméket átadja? Még nem jelentkezett érte a vásárló.
Minden tippnek örülnék, ez elég nagy bukás volna anyumnak :/
Nem érdekli, ha leminősítik, vagy kirúgják a Vateráról. A jogi következményeket szeretnénk elkerülni.
Köszönöm mindenkinek előre is a válaszokat!
Meg kell beszélnie a vevővel, hogy mégsem. Ugyanakkor a vevő mellett áll a jog, ha bíróság lesz belőle, mert a vevő szeretne hozzájutni a jogos jussához, a bíróság a vevő javára fog dönteni. Ha a vevő a terméket mégsem kapja meg, kártérítést követelhet.
Ez az elmélet...
Érdekes... tegnap volt itt valaki, aki 5ezerért vett meg egy százezres bringát.
Nem hiszek a véletlenekben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Én már jártam úgy, hogy lekoppantottam a tárgyat, és az eladó mégsem adta el.
Küldtem egy negatív értékelést neki, és itt véget is ért a történet, senki nem fog ilyen összegekért bíróságra járni (főleg akkor nem, ha az ország két végében laktok), több a macera, és a költség az egésszel, mint amennyit ér.
"cirka 100.000 forintot minimum megér"
Ha annyit megérne, akkor megvették volna a közeli árban.
Az, hogy ti mennyiért vettétek, a kutyát nem érdekli.
Most adtam el egy laptopot, 1Ft-ról indult és bolti áron kelt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!