Szerintetek így ki fogunk jönni egy albérletben?
Szóval a párommal elhatároztuk, hogy ősszel összeköltözünk.
Én 145.000 Ft-ot keresek nettó + 20.000 Ft kajajegy. Ő bónusztól függően kb. 100.000 keres nettó + 10.000 kajajegy 6000 SZÉP kártya. Mivel ő halogatta a költözést én újra elkezdtem vezetni és terveztem, hogy veszek egy autót, de nem vagyok benne biztos, hogy akkor így kijövünk de nekem meg nagyon elegem van abból, hogy nincs kocsink és tömegközlekedünk 25 évesen... Viszont nem akarom elbizonytalanítani a barátomat a költözéssel kapcsolatban. Az albérletek olyan 60.000 Ft + rezsi áron mozognak a környéken, ahova menni szeretnénk.
Komolyan mondom én nem tudom mások hogy oldják meg, pedig szerintem annyira nem is keresünk átlag alatt. Mindketten lépni akarunk a jövőben a melóhelyről, keresünk valami jobban fizetőt, de addig is... ebből kéne kijönni.
Attól félek, nem fog menni.
25 L / 25 F
245e + 30e kajajegy és 6e szépkártya.
Ha ebből elmegy 150e a lakásra és a rezsire, még midig ott van 125e/hó tartalékban. Ha ebből nem tudtok kijönni 2en, akkor nem tudtok bánni a pénzetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!