Munkaügyi központ ebben az esetben mit lép? Meg lehet velük beszélni ezt a szitut?
Figyelt kérdés
Egy évig vártam arra, hogy valami munkát találjak, vagy a munkaügyiben induljon képzés. A végén megelégeltem és jelentkeztem önköltséges tanfolyamra, ami pont egybeesett az FHT-t igénylő időszakkal, amit sikeresen megkaptam, hogy legyen miből fizetni a suli egy részét. Pár napja felhívtak a munkaügyiből hogy lenne álláslehetőség, hadart az ügyintéző túl sokat nem értettem meg belőle, de ok megbeszéltem vele hogy bemegyek. Említett közvetítői lapot, meg hasonlók. Neten olvastam, hogy ilyenkor köteles vagyok kimenni az adott helyre, és ha felvennének de én nekem felróható okok miatt nem vállalom el, akkor törölnek a rendszerből. Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg pont én lennék 100ból az 1, akit felvesznek, de nem tolerálnák, hogy iskolába járok, én viszont nem szeretném ott hagyni a sulit mivel érdekel és nem mellesleg egy rakat pénzünk is benne van már most, ebben az esetben a munkaügyi kifog törölni a rendszerből, vagy csak letudják, annyival hogy ok suliba jár??? Válaszokat előre is köszönöm.2014. márc. 9. 18:41
1/4 anonim válasza:
Ha te nem vállalod el, töröl a rendszerből.
Viszont az interjút intézheted úgy, hogy ne téged válasszon.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap majd kiderül mire jutottam :)
2014. márc. 9. 21:49
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem a közvetítői lapért a munkaügyibe, ott azt mondták abban az esetben törölnek ha ki se megyek a megadott helyre, egyéb esetben pl. suli, nem tetszik a hely írassak rá valamit nem lesz baj. Ma kell felhívnom a tulajt hogy mikor menjek be hozzá és akkor elválik hogy mi a munka stb. :)
2014. márc. 11. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!