Hogyan éljünk meg ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
Világéletünkben gazdagok voltak a szüleim, most viszont havi 150.000 ft-ból kell majd megélnünk 4-en. Ebből csak apa gyógyszerei 40.000 ft.(támogatással)
A házunk nem túl nagy, nem is kicsi, de a számlák kb 60.000 ft összesen.
Mit tegyünk? Már azon is gondolkoztam, hogy elmegyek prostinak...
2014. jan. 18. 15:08
1/55 A kérdező kommentje:
És van még havi 40.000 ft-os törlesztés is.
2014. jan. 18. 15:09
2/55 anonim válasza:
Testvéreddel hány évesek vagytok? Diákmunka?
Mindkét szülőd dolgozik?
El lehet adni pár ingóságot.
4/55 A kérdező kommentje:
Apám nem tud dolgozni, anya fizetése 130.000 ft.
A húgom 8 éves, én most érettségizek, minden percem ki van számolva... Csak utána tudnék menni, de nappalira megyek.
2014. jan. 18. 15:12
5/55 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen megtakarítás, értékesebb dolgainkat már eladtuk
2014. jan. 18. 15:13
6/55 anonim válasza:
Kamu kérdés. Am meg előbb kellett volna gondolkozni, nem elverni az összes pénzt.
7/55 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy elvertük a pénzt.
48 milliót kellett kifizetni, gatyánk is ráment.
2014. jan. 18. 15:15
8/55 anonim válasza:
Ha ilyen helyzet van, ne menj nappalira tanulni. Előbb munkát keressél, és esetleg munka mellett valamit tanulhatsz is. Pont így voltam sok évvel ezelőtt én is. Meghalt az apukám, és az anyukám munka nélkül maradt pont mikor leérettségiztem. Nem volt kérdés, dolgozni kellett, aztán 2 év múlva munka mellett elkezdtem egy főiskolát.
9/55 A kérdező kommentje:
OKJ-re fogok menni, az meg csak 21 éves korig ingyenes...
2014. jan. 18. 15:18
10/55 anonim válasza:
Ha ennyire rossz a helyzetetek és nagyobb városban élsz a helyedben elmennék diákmunkára. Továbbtanulni levelezőn is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!