Lett már valaki közületek azért gazdag mert felhasználta Brian Tracy tanácsait?
Mivel még csak 19 vagyok és egyetemista, nem lettem gazdag tőle. 2 éve olvastam a könyvét, azóta folyamatos terveim vannak jövőre, hónapos, éves, többéves időtávokban is.
Nem csak Brian Tracy-t ajánlom, Napoleon Hill-t, Dale Carnegie-ot is.
Viszont tény, hogy tudom mit akarok csinálni felnőtt koromban és most efelé haladok ezerrel (egyetem, okj, nyelvvizsga, tanfolyamok, munka, ezekből egyszerre 2-3 folyamatosan) nem kicsit az ő hatására.
Bár tudom azt mondtam nem lettem gazdag, ez így is van, de már az utóbbi 2 évben sikerült 1 millió forintot megtakarítanom (munkákkal, költés helyett félretevéssel), szóval alapvetően a pénzzel is jobban bánok.
Örülök, hogy vannak jó tapasztalataitok :)
Van egy barátom aki a célok leírása után egy évvel vet egy lakást. Egyszerűen összejött, pedig csak egyetemista volt és nem is dolgozott. Veletek is történtek megdöbbentő dolgok a célok leírása után? Vagy a vizualizációs technika hatására?
Én afelé haladok,nagyon munkamániás lettem :D
Ismierősöd,hogy csinálta?Vizuálizációt hogyan csinálja?Céljaid hogyan tűzi ki?Miket írt le?
"Egyszerűen összejött, pedig csak egyetemista volt és nem is dolgozott."
Ha nem dolgozott miből lett pénze a lakásra? Fényből előteremtette vagy nyomtatott magának pár milliót a sufniban. Mert ha anyuciéktól kapta akkor nem lennék annyira büszke rá.
Örülök a kérdésednek kedves 7-es :)
Igazából sikeres embernek számítok, már az egyetem alatt elkezdtem dolgozni. Van barátnőm és rengeteg mindent elértem egy csomó olyan dolgot láttam és tapasztaltam amit a velem egy helyen és időben születők el sem tudnak képzelni(egy kicsi elmaradott faluból származom). Számomra az az érdekes, hogy amit a könyvekben írnak annak javarészt én gyerekkoromban ösztönösen ismertem és gyakoroltam, utólag kiderült, hogy szinte mindig működött is...
De az évek alatt mintha elfeledtem volna ezeket a dolgokat vagy leszoktam volna róluk. Ezért kérdeztem, hogy másoknak milyen tapasztalatai vannak ezekkel kapcsolatban. Kielégítő a válaszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!