Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a honlap mennyire hiteles?

Ez a honlap mennyire hiteles?

Figyelt kérdés

[link]

mindenki ezt reklámozza, de ezzel téll lehet pénzt keresni? Mennyit?

igaz ez??

Mi ez egyáltalán??

2012. szept. 28. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
annyira mint hogy tegnap hétfő volt.
2012. szept. 28. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

A lényegében semmilyen befektetett munkáért nem ad neked senki pénzt. Főleg nem százezres nagyságrendben, és egy kapitalista világban ez egy lehetetlen dolognak tűnik.

A saját oldal mindig megtévesztő, mert olyan érvelési rendszerrel működik mint a teleshopok, azaz a szart is rád sózzák ha ki tudják magyarázni hogy az miért jó neked. Az, hogy mondjuk 200,000 forintot is kereshetsz, és az hogy 200,000 forintot fogsz keresni, az két különböző dolog. Hiszen az oldal nem ígér semmit, csak feltételez. Sokan pedig ennek bedőlnek, mert készpénznek veszik az ígéreteket.

Túl sok ilyen jól hangzó rendszer bukott már meg, vagy a piramisjáték jelleg miatt, vagy valamilyen adócsalási ügy miatt, de úgy tűnik meg összeszedtek 60,000 embert aki nagyot fog koppanni hamarosan. Ezek általában olyan kétségbeesett emberek, akik bármibe beleugranak ha pénzt ígér a rendszer. A gond az, hogy általában olyanok a feltételek, hogy te hónapok során sem kapsz pénzt, de az általad elvégzett kattintások a tulajnak valamilyen magas bevételt szereznek, hiszen a napi látogatásokkal generálja a sok ember a reklámok vagy egyéb dolog látogatási statisztikáját.

[link]

2012. szept. 28. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Magyarán akkor hatalmas átverés az egész.
2012. szept. 28. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én biztos nem gürcölnék azon nap mint nap (még ha nem is kerül erőfeszítésbe vagy sok időbe), hogy a végén más kapja meg a nagy pénzeket, és abból a saját tagjainak csak annyit csöpögtessen, hogy minél később akarjanak kilépni.
2012. szept. 28. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy ami oda le van írva, az hiteles és 100%ig igaz. Azonban hogy ebből sosem fogsz pénzt látni, az is igaz. Bármelyik, alapműveltséggel rendelkező ember, aki egyáltalán rászánja a drága idejét, hogy elolvassa az oldalt, az ezt könnyen le tudja szűrni.
2012. szept. 29. 14:01
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozzatok ilyen gyökér oldalakkal, van sokkal egyszerűbb mód, irány a keleti vagy bármelyik pályaudvar és "elhagytam a pénztárcámat" :D Volt egy cikk róla hogy valaki napi 10ezret keres így...
2012. okt. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!