Mi a véleményetek a Lechner Ödön fasor 2 (boráros térnél levő bankról)? Mert azt írja hogy minimál bérrel is van hitel és KHR listásoknak is ez valóban így van e?
Az ilyen hirdetések általában nem konkrét hitelek, hanem az ilyen cégek általában fogyasztói csoportokat szerveznek.
[ Kb úgy működik, hogy mindenki berak x összeget havonta, n hónapon át, majd minden hónapban valaki megkap n*x*(1-h/100) forintot, ahol h a cég haszna, %-ban.]
De konkrét dolgot én sem tudok mondai, sajnos nem tudom, milyen cég van az adott címen.
2. vagyok.
Ezt a bankot adta ki a címre, de mint mondtam sok bank van arrafelé, egymás mellett is.
sajnos nevet nem tudok közölni mivel a Borsrejtvénymagazin 2012 70 számban reklámozza magát ezzel a fő cimmel
van más megoldás? azt irja minimálbér nem kizáro khr listásoknak is
t.sz.06-1/888-99-88 cimünk 1095Budapest Lechner Ödön fasor2.
(Boráros térnél)ennyit ir semmi többet köszi az eddigi válaszokat
"A Hold-Financial Kft tevékenysége fogyasztói csoportok működtetésére irányul." SICC!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!