Emelt díjas szám igénylése? Hol?
szerintem szolgáltatónál érdeklődd meg. menny be pl.: a vodafone-ba, vagy telenor-ba vagy t-mobile-ba.
a telefonálós emelt díjas számokat nem ismerem csak az sms-ekkel foglalkoztam, azokat hosting szolgáltatók szokták ajánlani a fent említett cégeknél persze.
legalább is nekem így volt, de nyilván ezt is lehet személyesen kérni. amit tudok hogy árkülönbség nincs köztük az emelt díjas sms-ből 40% a szolgáltatóé legyen bármelyik szolgáltató. a pénzt pedig úgy kapod meg ha elérte az egyenleged az 5000 ft-os határt afelett utalnak. ha a tárgyalható hónap utolsó napján megvolt a határ összeg akkor következő hónap 15.én kapod meg a pénzed.
Hello!
Vállalkozónak kell lenned,úgy tudom külföldről nem lehet hívni(régen nem lehetett),én még anno a matávtól igényeltem,de adnak egy szerződést amibe le van írva hogy mit lehet és mit nem,azt ajánlom figyelmedbe,nekem a vonal bekötése után adták ide és elég sok a megkötés,pl amíg nem fizet a hívó addig ők se fizetnek,meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!