Vannak még olyanok, akik szerint az MLM alapvetően jó dolog, és csak azért nehéz haladni vele, mert a legtöbben zsigerből irtóznak tőle?
Én meg már azt hittem lemaradtam valamiről. :)
Gábor
Hogy erre válaszolni lehessen, tudni kell mi az MLM alapkoncepciója, és hogy milyen körülmények között született meg.
Nem volt rossz dolog, csak az idők változnak, ezért ma már rengeteg jobb alternatíva is van értékesítésre, marketingre.
"Nem volt rossz dolog, csak az idők változnak, ezért ma már rengeteg jobb alternatíva is van értékesítésre, marketingre."
Oh! Például?
Megérkezett Tejbe is. Juhéééé :) :DD :DD
Voltál kamerázni? A múltkor nagyon verted a melled, hogy a legközelebbi eseményen ott leszel.
Gábor
Ha valaki tudni szeretné, milyen körülmények között született meg, itt egy kiváló rövid leírás róla:
Az meg teljesen érdektelen kérdés, hogy van-e olyan modell, ami jobb az MLM-nél. Meglehetősen furcsa lenne, ha valamilyen üzleti modellnél ne lehetne jobbat kitalálni. Ha a 14:25-ös által nem megnevezett valmi tényleg az, akkor majd sikeresebb lesz. Ezzel semmi baj nincs, és nem kapcsolódik az eredeti kérdéshez. Meglehetősen ritka, hogy valaki azért utasítja el zsigerileg az MLM üzlet építését, mert ismer egy jobbat. :)
Hagyjuk már a wikipediát. Azt is hozzáértő szagemberek írták. :DD
Olyan baromságok vannak abban a cikkben, hogy a hajamat tudnám tépni. Egy rakás tényezőt figyelmen kívül hagy és aki írta azon látszik, hogy baromira nem ért hozzá. Elméleti szagembernek persze tökéletes. :DD
Gábor
Ezt a barmot
"Ami miatt az MLM hosszú évtizedek óta összeomlás nélkül létezik azzal magyarázható, hogy a veszteség csak a legalsó disztribútorok szintjén történik meg,"
Mégis milyen veszteség?? Ha megveszek egy terméket amiért fizetek akkor nekem hol is van veszteségem?? LOL Vagy most már úgy kell mennem vásárolni, hogy amit veszek az veszteség?
"A 2011-es statisztikák pl. 20-40%-os éves növekedést mutattak az MLM vállalkozások tekintetében, amely annyit jelent, hogy a legalsó szinten található disztribútorok kevesebb, mint 1.2 - 1.4 embert tudtak beszervezni átlagban. Valójában nem erről van szó, hanem arról, hogy a rendszerből történő elvándorlás olyan mértékű, hogy az új tagok is nehezen kompenzálják az emberi erőforrás veszteségeit"
Ez mekkora baromság már megint. Milyen elvándorlás? Komolyan az ilyen agyamentet aki ezt publikálta bezáratnám. FORRÁS persze nincs, csak az idióta agymenés.
Annyi f@szság ami abban a cikkben van.
Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!