Online tőzsdézéssel kapcsolatba lenne kérdésem, az hogy ha veszek árut pl cukor, olaj arany ilyesmik akkor az megvan élőben is vagy el kell szállítani vagy hogy megy ez a dolog?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 20:38
11/24 anonim válasza:
Én is most tanulom a tőzsdézés fortélyait, természetesen még csak demóban csinálom én is. Most pár hónapig gyakorlok, a tanultakat megpróbálom megvalósítani, elsajátítom, gyakorlom a különböző stratégiákat. Próbálom úgy átélni, mintha valódi pénzzel kereskednék, és majd nyáron, amikor több időm lesz, és úgy érzem biztosabb vagyok a dolgomban, belevágok valódi pénzzel. Én is fiatalabb vagyok, mint 18, és tudom, érzem, hogy megtudom tanulni. Úgyhogy, ha van hozzá érzéked, akkor ne tétovázz, vágj bele! :)
12/24 A kérdező kommentje:
márbele vágtam :D van msn ed? vagy vmi elérhetőséged ?
2012. jan. 25. 20:15
13/24 anonim válasza:
Itt a privát üzenetes részen értekezhetünk. :)
14/24 anonim válasza:
csak arra kell odafigyelni, hogy melyik tőzsdén (bróker cég felületén keresztül) akarsz tőzsdézni.
Ugyanis vannak átverős bróker cégek!
15/24 A kérdező kommentje:
huha marketiva?
2012. jan. 28. 08:59
16/24 anonim válasza:
meg a plus500 meg kb. mindegyik ahol 50-100 dollárral elkezdhetsz kereskedni.
17/24 anonim válasza:
18/24 A kérdező kommentje:
akkor melyik a jó www.iforex.hu ??vagy melyik nem tudom :S
2012. jan. 29. 17:33
19/24 anonim válasza:
A teljesség igénye nélkül a legkedveltebbek:
Thinkforex
Alpari UK
Admiral Market
Goldstein Brokers
Magyaroknál általában sokkal magasabbak a költségek.
20/24 A kérdező kommentje:
ezek 100% jok?
2012. jan. 29. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!