Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit takar a kukorica címerezés?

Mit takar a kukorica címerezés?

Figyelt kérdés
Szívesen mennék, mert nagyon kell a pénz. Nem félek a sok munkától, meg a melegtől sem nyáron. De mit jelent kukoricát címerezni? És általában nekem kell állnom az utamat? Vagy hogy jutok oda? Esetleg ott is indítanak valami buszt a munkásoknak?
2011. jún. 21. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kukorica címerezése abból áll, hogy mész a kukorisásban, és letördösöd a virágát, hogy ne fajzódjon el. A többi kérdést a munkaadóval kell tisztázni.
2011. jún. 21. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:

A kukorica címerezés több pozícióbol áll, a munkáltatód dönti el melyik részhez fogsz tartozni a korod alapján!

elvileg q

2011. jún. 21. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Amit biztosítanak : Utiköltség, víz sapka védőfelszerelések ,
2011. jún. 21. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Szükséges: Hosszú újjú póló meg nadrág, és ne vigyél értéket.
2011. jún. 21. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a virágát kell letördösni, hanem a címerét kell kihúzni, ha időben nincs kihúzva akkor ez kezd el virágozni. Látom itt is sokat jártak címerezni, ha letördösöd azzal csak kárt csinálsz mert ugyanúgy kivirágzik..
2011. jún. 21. 18:59
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Na, jobb ha egy szakember is válaszol .D

Először is nem letörni kell hanem kihúzni de úgy , hogy ne szakadjon bele. Nos, esős párás este után ha nekiállsz reggel rámarkolni és kicsúszik a kezedből, szerinted mit csinál a vizes kukorica levél az ujjaiddal? Segítek, mintha egy lappal vágnád el a kezed. Ha alacsony vagy szopás, mert azok a gazok megnőnek vagy 2 méteresre (186 vagyok, volt amelyikért pipiskedni kellett) .mondjuk ez fajtától függ. A pollen hullik az arcodba (me megrázod, és mintha egy pitypangot ráznál kb), úgyhogy aki allergiás az ilyesmire az felejtse el. Ha még fúj a szél is mégtöbbet a pofádbafúj. Időre kell csinálni vagy teljesítményre (szóval gyorsan), és ha többet hagysz benne mint amennyit lehet, akkor nem kapsz semmit (pár szál hektáronként). Egy-egy még ki se nőtt csak kis levélke, úgyhogy igen könnyű kihagyni. Ha meleg van(és lesz) 40 fokban kint a földön se árnyék semmi, törölköző megszárad 1 perc alatt. Én oylan sorokban voltam, hogy nem láttam a végét, naponta 2x oda 2x vissza volt a feladat. (ha nem vittél vizet vagy kaját magaddal, szívás). Ja, a fejem úgy elkezdett hámlani mert első nap leégtem mintha maszk nélkül hegesztettem volna egész nap. (mondjuk aztán arab kendő+napszemcsi, semmim nem látszódott ki, nem égtem le ésnem hullt a pofámba semmi .D Így már kellemesebb volt.

2011. jún. 21. 19:37
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Folytatva a 19,37 által írtakat:

Leginkább két sort vittünk egyszerre, jobb kézzel a jobb oldali sort, bal kézzel a bal oldali sort, mert így feleannyit gyalogoltál. Ha viszont rosszul mozdultál, és nem a címert törted ki, hanem a kukoricát derékba törted, max. 3 ilyen rossz mozdulat, és ki is állítanak a sorból, ugyanis több kárt tettél, mint hasznot. (Az a tő ugyanis akkor már teremni nem fog)

2011. jún. 21. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
utolsó előtti vagyok, ja és még annyit hogy azért volt jó része is, ha együtt haladtatok tudtatok beszélgetni, nálunk jó volt a társaság. +Egy lány ott leoboázott, kettővel meg akiket ott ismertem dugtunk .D
2011. jún. 21. 20:19
 9/14 anonim válasza:
94%
utolsó: legalább édeshármas volt a kettővel vagy külön-külön?:D
2011. jún. 21. 21:50
 10/14 anonim válasza:
57%
És mi van akkor ha rám jön a szarás? Biztosítanak klotyót?
2011. jún. 22. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!