Mit takar a kukorica címerezés?
A kukorica címerezés több pozícióbol áll, a munkáltatód dönti el melyik részhez fogsz tartozni a korod alapján!
elvileg q
Na, jobb ha egy szakember is válaszol .D
Először is nem letörni kell hanem kihúzni de úgy , hogy ne szakadjon bele. Nos, esős párás este után ha nekiállsz reggel rámarkolni és kicsúszik a kezedből, szerinted mit csinál a vizes kukorica levél az ujjaiddal? Segítek, mintha egy lappal vágnád el a kezed. Ha alacsony vagy szopás, mert azok a gazok megnőnek vagy 2 méteresre (186 vagyok, volt amelyikért pipiskedni kellett) .mondjuk ez fajtától függ. A pollen hullik az arcodba (me megrázod, és mintha egy pitypangot ráznál kb), úgyhogy aki allergiás az ilyesmire az felejtse el. Ha még fúj a szél is mégtöbbet a pofádbafúj. Időre kell csinálni vagy teljesítményre (szóval gyorsan), és ha többet hagysz benne mint amennyit lehet, akkor nem kapsz semmit (pár szál hektáronként). Egy-egy még ki se nőtt csak kis levélke, úgyhogy igen könnyű kihagyni. Ha meleg van(és lesz) 40 fokban kint a földön se árnyék semmi, törölköző megszárad 1 perc alatt. Én oylan sorokban voltam, hogy nem láttam a végét, naponta 2x oda 2x vissza volt a feladat. (ha nem vittél vizet vagy kaját magaddal, szívás). Ja, a fejem úgy elkezdett hámlani mert első nap leégtem mintha maszk nélkül hegesztettem volna egész nap. (mondjuk aztán arab kendő+napszemcsi, semmim nem látszódott ki, nem égtem le ésnem hullt a pofámba semmi .D Így már kellemesebb volt.
Folytatva a 19,37 által írtakat:
Leginkább két sort vittünk egyszerre, jobb kézzel a jobb oldali sort, bal kézzel a bal oldali sort, mert így feleannyit gyalogoltál. Ha viszont rosszul mozdultál, és nem a címert törted ki, hanem a kukoricát derékba törted, max. 3 ilyen rossz mozdulat, és ki is állítanak a sorból, ugyanis több kárt tettél, mint hasznot. (Az a tő ugyanis akkor már teremni nem fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!