Volt számodra értelme munkanélkülinek regisztrálni?
Ha azt nézem,hogy elküldtek egy tanfolyamra,ami nekem egy fillérembe nem került,és az idő alatt(1hónap) kaptam a minimálbérnek megfelelő összeget,+még egy hónappal tovább kaptam a munkanélkülit akkor igen volt értelme!
Ha azt nézem,hogy azóta viszont folyamatosan rángatnak be minden hülyeségért,feleslegesen költöm el a pénzt buszra,mert csak elbeszélgetésekre hivogatnak beórákat kell várni,napokat cseszek el szinte a semmiért,a tanfolyamukkal pedig kitörölhetem a .....akkor nem!
De nyilván jól jött a pénz!
Most szerencsére már van munkám,és remélem igy is marad!
igen, van segély, addig van tb kártya,
ha lejár nincs tb-d, csak ha befizetsz havonta ötezret.
addig, amíg tart a segély ezerrel keress munkát!!! sok sikert!!!
Köszönöm a válaszokat! :)
Tb-t fizetik, nekem ennyi a hasznom belőlük. Kb fél éve regisztráltam, mint munkanélküli pályakezdő. Azóta se tanfolyam, se ajánlat munkára. Szerdán megyek ismét, valószínűleg ott fogok lenni min.2 órát :S
Már gondolkoztam rajta, hogy töröltetem magam. Van erre lehetőség? Vagy ez butaság?
Rosszul írtam. A tb-m a helyi önkormányzat fizeti, a munkanélkülitől nem vagyok jogosult még semmire.
Valószínűleg kijelentkezem.
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Egyébként én 10 éve tartom velük a kapcsolatot, azóta volt 3 munkahelyem, egyikhez sem a munkaügyön keresztül jutottam hozzá.Ennyi idő alatt nem voltak képesek álláshoz segíteni.
Vacakabbnál vacakabb helyekre közvetítettek ki, a legidiótább vállalkozókhoz
Nem beszélve arról, hogy mikor a nyelvi képzésekről érdeklődtem, a pökhendi ügyintéző állította, hogy az érettségihez kötött és fizetős.Aztán 1-2 hónap múlva kiderült, hogy a képzés ingyenes volt és nem volt végzettséghez kötött.Ennyit a munkaügyről...
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy tudom, ha nincs még szakmád akkor ingyenesen mehetsz tanfolyamra. Ha már van, akkor fizetni kell. És tanfolyam alatt jár a minimálbér.
8:51-es! Ha nem megyek be nem lesz más következménye? Csak törölnek és ennyi? Nem kell fizetnem vagy vmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!