Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Mit tudtok a farmwork.hu - ról?

Figyelt kérdés

R-ETA Kft. -vel volt már kint valaki dolgozni?

A R-ETA Kft.-n / farmwork.hu / keresztül mennék ki dolgozni, 120 000 ft-ot kérnek előre.

Ismeri őket valaki ? Megbízható cég ? Köszi !

2010. dec. 18. 18:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Hello! Ezt már írtam, de leírom mégegyszer! Az EU-ban TILOS bármilyen jogcímen pénzt kérni a munkavállalótól! Az ilyen cég csak a legritkább esetekben tisztességes!!
2010. dec. 18. 18:16
 2/31 anonim válasza:

Szia!

Neked 120-at mondtak? Nekem 80 pár ezret... Minden oldaláról nézve fura ez, pláne, hogy a jelentkezési lapon meg csak 76 font van feltüntetve...arról meg nem is beszélve, hogy "miért" kötelező erre a csomagra befizetni?! Sztem egy ottani mobil szolgáltató sim kártyája nem egy létszükségletű dolog, mint ahogy egy térkép sem fontos...

De minden aggályom félretéve, örülök, hogy rátaláltam a topikodra. Ezek szerint te is mennél ki velük...Megkérdezhetem, hogy melyik országba? Te voltál már bent a gödöllői irodában? Tudsz azóta több infót erről az egészről? Te agrár gyakorlatra mennél ki? Vagy te sem mg-i körökben mozogtál/tanultál eddig?

Ne haragudj, ha támadónak érzed a sok kérdést, csak esetleg én is készülnék ki velük kertészeti munkára, és minden információ érdekelne, ami velük kapcsolatos.

Üdv: Vanda

2010. dec. 26. 00:48
 3/31 anonim válasza:
Szia! Én január 29-én megyek ki angliába a R-ETA keretén belül. :)
2010. dec. 27. 15:50
 4/31 anonim válasza:

Szia kedves előttem szóló :)!

(feltételezem, te nem a topik létrehozója vagy)

Én február végén indulok Angliába. Holnap lesz jelenésem a gödöllői irodában. Gondolom neked már ez a része letudva :). Te melyik városba kaptál helyet? Neked mennyit kellett fizetned?

2010. dec. 27. 21:28
 5/31 anonim válasza:

Szia! Igen, én már voltam az irodában. :)

Kingston Upon Hull-ba megyek. 150 ezret.

Amikor az irodában voltam kaptam térképeket és egy átalakítót :)

2010. dec. 28. 18:26
 6/31 anonim válasza:

Akkor kollégák leszünk :). Február végén én is Hull citynek veszem az irányt ;). Már alig várom :). Gondolom te is így vagy ezzel...;)

A mai nappal én is letudtam az irodát. Eddig még egy szavam sem lehet. Zoli nagyon rendes és segítőkész volt. Kaptam "útravalót" én is :), és részletes információt mindenről, amivel kapcsolatban csak kérdeztem. Eddig elégedett vagyok, remélem a továbbiakban is így marad.

2010. dec. 29. 00:51
 7/31 anonim válasza:
Kaptál telefonszámot te is? Te hova kerülsz? Én kertészetbe. :)
2010. dec. 29. 18:03
 8/31 anonim válasza:

Igen, nekem is van már angol telószámom :).

Meg akkor gondolom te is kaptál egy kedvezményekkel teli kuponfüzetet...

Én is kertészetben leszek, palántanevelés lesz a fő feladat. Te mit fogsz dolgozni a kertészetben? Az angolodat hogy érzed? Jól megy a nyelv?

2010. dec. 29. 22:38
 9/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Nem,ő nem a topik létrehozója,mert az én vagyok. : )

Sokat rágódtam rajta,hogy befizessem-e a pénzt,

aztán úgy voltam vele,hogy úgyis csak a személyes találkozás után tudok meg többet.

Engem meggyőzött.

Szimpatikus és segítőkész volt.

/ Egyébként kockázat szerintem mindenben van. /

Én is januárban v. februárban megyek Hull-ba,

ha kiderül,pontosan mikor,"szólok",jó lenne tudni,

ki lesz a kollega ! : )

Bocs a félreérthető infoért,nekem is csak 80-at kellett kicsengetni !

A másik része a repjegy és vonatjegy.

2010. dec. 30. 15:51
 10/31 anonim válasza:
Az angolom az jó. Nekem is palántázás és öntözés stb lesz a feladatom. Lehet h egy farmon leszünk?
2010. dec. 30. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!