Szerintetek reális kb.1.600000 Ft magánnyugdíjpénztári befizetés után a 150. 000 Ft-nyi hozam? (Aegon, kb.10 év munkaviszony).
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 21:46
1/6 anonim válasza:
Reális, bár a Fidesz szerint biztos nem, mert szerintük veszteséges volt, de ha veszteséges lett volna, a tőkédből is hiányozna, nemhogy hozamod lenne...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem rólam van szó. Én gondoltam, hogy "oké" ez a hozam, de az illető kevesellte.
2010. dec. 9. 22:24
3/6 anonim válasza:
Ha ez már az inflációval csökkentett, úgynevezett reálhozam, akkor reális lehet. Ha ez még csak nem is a reálhozam, akkor nagyon rossz, és valóban veszteséges volt.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk a különböző pénztárak különböző portfóliói másképp teljesítenek. Én pl. az én saját pénztáramnál megnézhetem on-line az egyenleget, hozamot külön vezetve, időszakonként nézhetem, megnézhetem, hogy teljesítettek a portfóliók. Az AEGON-nál nem tudom, lehet-e ilyent, ha lehet, érdemes lenne részletezve lekérdezni az egyenleget.
5/6 anonim válasza:
Szia nekem 655000böl 178000ft a hozamom 12év alatt allianz hungáriánál.
6/6 josek válasza:
kalkulátor szerint nekem 850000 és 113000 a reál de még nem kaptam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!