Frankhitelesek mi lesz velünk?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 15:48
1/36 A kérdező kommentje:
Teljesen el vagyok keseredve. Van munkánk dolgozunk családot alapítottunk. Vágjunk bele mert máshogy nem igazán lesz lakásunk. Nem "sokat" vettünk fel 3 milliót. És most mi van. Bátorkodtál akkor szívd meg. Más is van így vagy csak én depizek be ettől?
2010. jún. 25. 15:52
2/36 anonim válasza:
Sztem autó helyett hamarosan busszal járok,csak azt nem tudom,a fennmaradó összeget honnan fogom előkaparni.....Rohad...on meg a FIDESZ narancsa...
3/36 anonim válasza:
Mekkora segg vagy te válaszoló. Mintha erről tehetne a Fidesz.
5/36 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Fidesz-gyűlölők! Imádkozni fogok értetek, hogy tisztuljon a szívetek és az elmétek.
A hitelesekkel is együttérzek, sőt sok-sok adót fizetek továbbra is, abból talán segíthetünk valamelyest. Hála az égnek már nem lopják el pénzünket, mint az elmúlt 8 évben.
6/36 anonim válasza:
utánam szóló!A Fideszre szavaztam, de Kósánal tudnék mit mondani!A segg válaszoló
7/36 anonim válasza:
Első,hogy te mekkora egy kinaiváza vagy...,a Fidesznek ehez köze nincs te gyökér,úúúúristen-.-"
8/36 anonim válasza:
mert kinek a shortolásának köszönhetjük, hogy 3 nap alatt 200Ft fölé ugrott a svájci frank? megsúgom: FIDESZ
9/36 anonim válasza:
Nem elsősorban. Inkább annak, hogy a svájci jegybank megunta, hogy lent tartsa a pénzüket. Bővebben:
Erre csak rátett a Varga meg a Kósa az államcsődös dumával. De bárki lenne kormányon, most akkor szopnának a frankosok. Még csak most kezdődik.
10/36 anonim válasza:
azt vágom, de arra próbálok rávilágítani, hogy az amúgy is gyengülőfélben lévő forint-frank árfolyamra miért kellett még rádobni egy nagy lapáttal? Illetve egyértelmű, csak nagyon csúnya dolog volt ez részükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!