Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nagyon fontos! Kérem, ha...

Nagyon fontos! Kérem, ha valaki ért hozzá, segítsen a válaszával, mit tehetnénk? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nos, az a hihetetlen helyzet állt elő, legalábbis számomra, ami unicredites folyószámlahitellel kapcsolatos. Történet röviden: Megigényeltük, bevittük párom papírjait, az ő nevére lett volna felvéve, illetve fel van (???) véve. Minden rendben volt, ezt mind csötörtökön (03.26-án) tettük. Fel is hívtak még aznap, hogy elbírálták, és mehet szerződést írni, megkaptuk. Bement, és a bankos leányzónak az utolsó kattintásnál leáll a rendszer, az egész bankban krach, bár a szerződés már alá is lett írva, beállítani nem tudta emiatt, de azt mondta, h felhívja párom, ha helyre állt a dolog, és beállította. Érdekes volt, hogy aznap semmi visszajelzést nem kaptunk, másnap, pénteken bankszünnap. Rendben, így alakult, ámde ma felhívták párom, hogy elutasították a folyószámlhatitelt, ő sem érti, infót meg ugye nem adhat. Állj. Már elbírálták. szerződés megvan. Tulajdonképpen csütörtökön csak a rendszerleállás miatt nem lett beállítva. Akkor mi a fészkes fene folyik itt? Ja, és kikértük a Bar listát is, amit tudtunk, hogy minden rendben van, semmi nem is volt, ami gond lenne. Szóval eszméletlen, hogy ilyen megtörténhet... Valakinek ötlete? Természetesen megyünk a bankba értetlenkedni, de mi sem mindig érünk rá, és ez nagy érvágás, főleg elég értelmetlen is..
2015. márc. 30. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, én csak azt az infót tudom megosztani Veled, ami velünk történt, de úgy látszik, valami nagy grimbusz van az Umicredit-nél:

VASÁRNAP reggeél 8 után kap a 16 éves fiam egy smst- hogy a számlája egyemlegét 1.376.000 ft-al feltöltötték, így az egyenlege. 1.278.000 ft. Ebbe csak 2 probléma van. nincs 1 millió forintunk és NINCS IS UNICREDITES SZÁMLÁJA :D

2015. márc. 30. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, az kimaradt, hogy az sms-ben - a vasárnapiban - az egyenlegfeltöltés idejét márc. 27-re tették (azt írod, aznap, pénteken bankszünnap volt)
2015. márc. 30. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Fantazmagórikus, azért ez se rossz :D Gyorsan nyissatok egyet, utaljátok oda, :D Viccet félre téve, Nekünk is VASÁRNAP jött 15.000 ft, a párom számlájára, erre vártunk is... DE VASÁRNAP? :D Ezért is most berohantunk, hogy ha ez megtörténhetett, akkor valamit csak nagyon csúnyán félre néztek, mivel mindennek utána néztünk, és minden rendben is volt... De nem tudnak semmit, azt sem értette a nő, hogy miért utasították el, van 2 opciója, de amúgy passz, holnap visszatelefonál... Szóval egy pofon a kakinak.
2015. márc. 30. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ekőző vagyok.

Én tegnap telefonon szerettem volna - én balga! :D - megtudni az Unicredittől, hogy ez mégis micsoda, de a devizahiteles órület miatt totál foglaltak voltak - így 6 perc várakozás után feladtam... :-(

2015. márc. 31. 13:38
 5/6 A kérdező kommentje:
No, akkor most elmesélem a mini sztorit velünk...:) Mint kiderült, nem derült ki semmi :D Csak az, hogy suttyó, hazug népség, amit nem tudom, hogy egy pénzintézet hogy engedhet meg magának... Nos, NEM hívtak vissza, annak ellenére, hogy semmi közöm nincs a párom számlájához, és a kis hölgy engedélyt kért, hogy engem hívhasson, mert páromnál nem lehet mobil munka közben... Persze felhívtak? Uuuuhgyan...:) De ennél sokkal jobb a sztori, ugyanis közben egy másik bankhoz mentünk, mivel egyébként is szerettünk volna rövidesen személyi kölcsönt felvenni, ahoool... pápápárádámm, megadták azt a bizonyos összeget, ami nem egy folyószámlahitel ugye, hanem jóval több...:D Persze ez még intézkedésekkel jár, mint tudjuk, sok a papírmunka, de a legmegdöbbentőbb, hogy megtudtuk, a Unicredit bank LE SEM KÉRDEZTE a páromat a BAR listáról, és úgy utasították el. :) Nem gond, végül is mint kiderült, tényleg minden rendben van, és meg is kapjuk, amit szerettünk volna, de később, és macerásabban, mivel ugye másik banknál kellett intézkednünk... Fel nem tudom fogni, hogy a saját ügyfeleivel hogy van ehhez pofájuk. Én annyit tudok tanácsolni neked ezek után, hogy kerüld el őket , ha mást nem , a közeljövőben, bár én ezek után egy életre. Szerintem ne aggódj emiatt, hozzáférni nem fértek az összeghez, és mint látod, ha nem mész be személyesen, és nem várod ki az órás sorokat, akkor még úgy sem foglalkoznak veled. Bár velünk még így sem tették, annak ellenére, hogy mit ígértek. Nagy csalódás ...:( De azért örülünk, hogy legalább ezek kiderültek! :)
2015. ápr. 1. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a bar lista azért lényeg a sztoriban, mert azt mondták, hogy lekérdezték, és minden rendben volt. És ugye utána meg érthetetlen módon hirtelen elutasították, de még ők sem értették miért.... Ez ilyen Unicredit logic....:D
2015. ápr. 1. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!