6 hónapja használaton kívüli bankszámlám már -8000nél tart, jogtalannak tartom, érdemes panaszt tenni? Van értelme?
márciusban volt még rajta pár száz forint,azóta nem volt pénzmozgás ezen az OTP-s számlámon.
most kaptam egy számlakivonatot,miszerint 8300ft számlavezetési díjat követelnek :(
eddig havi 300ft-ot vontak ezen a címen.nem értem mitől lett ekkora.
nekem budapestbank, kezdetnek toltam 5K t ra, 2 honap mulva a level, h fizessek be 300 ft ot mert -ba vagyok!
szemet felrevezeto banda mind!
en nem tudom, de ha valaki nekem azt mondja h 300ft es valojaba ~2800ft ot ker tolem azt hazugnak nevezem...
"Szemét, félrevezető banda"
Talán el kellett volna olvasni a szerződést. Ha nem tudod értelmezni, még aláírás előtt kérj segítséget.
Én havi 116 forintért bankolok, és ebben semmi feketemágia nincs. Ha rossz a bankod, egy délutánba kerül váltani.
még a szüleim nyitották ezt a számlát,mikor diákként elkezdtem dolgozni.huh...lassan 15éve már.
Rég nem lakok Mo-n,eddig azért tartogattam,mert 'hátha' kellhet..itt az ideje bezárni ezt a pénznyelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!