Idén nyáron kellene nyitnom egy bankszámlát az egyetemi éveimre. Segít valaki? (banki szakemberek és azok válasza is érdekel akiknek van egy kis rálátásuk a pénzügyekre+ tapasztalatok)
Lekötésre a diákszámlák alapból nem jók. Nem olyan a konstrukció, szóval hiába keresel diákszámlát ahol jó a lekötés.
Amúgy az Erste Szemesztert ajánlom.
Otp annyiból jó, hogy Junior 10 ezer forinttol tud lekotni, de szerintem itt kifujtak az elönyei. Az utalás nagyon drága, szóval ha egyetemen valamit be kell fizetned, akkor nem fog szerintem jól esni, hogy 3 számjegyű összeget vonnak le.
Én is az Erstét ajánlom.
erste diákszámla
ingyenes utalás havi két ingyenes készpénzfelvét nincs kötelező jóváírt jövedelem. ha meg le szeretnél kötögetni akkor már lehet 10 ezertől is.
de ha nem diákszámlát akarsz sok banknál már vannak ingyesen számlák.. pl axa vagy gránit ha pesten fogsz tanulni
BP-n fogok ((remèlem nem dobnak ki az első ZH körökben. ))
axa gránitról még nem tudok semmit. utánanézek !
Erste volt a bátyámnak első èvben de inkább váltott.
És AXA nál mennyibe kerül a számlanyitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!