Félnem kell a Creditforte Kft. -től? Bővebben lent.
Fizesd ki jobban jársz!
Mi is így jártunk, és napról napra dobja rá a nem kis kamatot. Minél hamarabb letudod, ha meg nem fizeted megkapod ajánlottan a perre vivő levelet, s akkor már késő lesz
Ne higgyj azoknak a válaszoknak, amik a befizetésre buzdítanak. Ezek a követeléskezelő munkatársai, az a dolguk, hogy az interneten keressék a vaterával és a creditfortéval kap1csolatos topikokat és ijesztgessenek. A lényeg, hogy befizess, mert behajtani nem tudnak.
Szerintem párat ők maguk hoznak létre, hogy ha valaki bajban van, beírja a keresőjébe és ezeket a válaszokat találja meg.
Rájössz, hogy kik azok, látszik a szóhasználatukból, ismerik a szakzsargon. Röhejes, amikor megpróbálnak köznapi vagy laza kifejezéseket használni a hivatalos megnevezésekkel együtt...
A tények:
1. Ha nem ajánlva küldik a levelet, nem számít. Ne reagálj rá, tépd szét és dobd a kukába.
2. Az elektronikus levelezésük automatikus, ha törlöd az adataidat a vaterán és a neved helyett kriksz-krakszokat írsz be, akkor ez emailedre - amit nem tudsz törölni, csak a vaterás fiókkal együtt - kriksz-kraksz névre jönnek a levelek tőlük.
3. Megadhatsz hamis postacímet is, akkor nem tudnak levelet küldeni.
4. Nem nő semekkorára a tartozás én fél éve tartozok és 34 Ft (!) kamatot tettek a 3800 "adminisztrációs díjukra". Pont ma kaptam meg...töröltem :)
Felháborító, hogy egyes kamucégek belőlünk próbálnak megélni, semmit sem csinálnak, nem dolgoznak, csak el akarják szedni a pénzünket. A vatera is ilyen, nem beszélve az állítólagos követeléskezelőjéről.
Pontosan.
Eszedbe ne jusson befizetni. A hagyományos levélnek semmilyen joghatása nincs, nem bizonyítható, hogy te azt valaha is láttad. Ugyanez a helyzet a bedobott ajánlott levelekkel, te azt nem írtad alá. Egyedül a tértivevényes ajánlott levél az érdekes, mert 2 sikertelen kézbesítés után olvasottnak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!