Szerintetek ez igaz lehet? Vagy csak egy újabb bőrlehúzásos átverés?
• a befizetett önrész arányában résztulajdonossá válsz, beköltözöl a lakásba és a felmaradt részt 35 évig havi részletekben törleszted, az utolsó részlet kifizetése után 1/1 tulajdonossá válsz
• a tulajdonrész, a részletfizetési jog és minden hozzá fűződő jogosultság örökölhető
• a futamidő, ugyanazon havi részlet megtartásával, csökkenthető
• az ingatlant a futamidő lejárata előtt is eladhatod és átruházhatod minden jogosultságát másra
• személyi igazolványon kívül nincs szükség semmi egyéb dokumentációra
• lehetőség van havi részleteinek a csökkentésére
Hát elég érdekes.
"személyi igazolványon kívül nincs szükség semmi egyéb dokumentációra " ez nekem nagyon gyanús. A mai világban szinte az ember felmenőinek a tyúkszemét is llenőrzik, hogy biztosak legyenek benne, hogy ki tudod fizetni az adott összeget.
Hol találtad ezt?
"a futamidő, ugyanazon havi részlet megtartásával, csökkenthető "
ez hogy lehetséges?
" személyi igazolványon kívül nincs szükség semmi egyéb dokumentációra "
Ettől a mondattól nekem "Éppen át akarnak verni" érzésem van-
Nekem is olyan érzésem van, hogy átverés pedig olyan jó lenne.
Ha belinkelem az oldalt tuti törlik a kérdést, mert azt hiszik reklámozom.
Ha felugrik egy kis ablak akkor mindkét helyre azt kell írni, hogy abc. Egy blogpot oldalon olvastam.
megnéztem az oldalt, valami ingyenes sz*r honlapcím, plusz másként nem lehet velük kapcsolatot felvenni,csak HA megadod az adataid!
Átb*szás....
Az meg a másik, hogy az emberek átlag 5-10-15-20évig fizetnek a banknak....nem csoda, hogy ennek a "cégnek" 35 évig lennél a rabszolgálja....plusz semmi nincs feltűntetve,sem pénznem se semmi,plusz az árfolyamok?!
Szélhámosok:)))))
Ez olyasmi,minthogy add meg a személyi igazolvány számod,beregisztrálnak egy pókeros honlapra és kapsz érte 100 dollárt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!