Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 20 éves vagyok szeretnék egy...

20 éves vagyok szeretnék egy 20 millios kocsit hitelre venni van olyan bank ami adná a hitelt 40 év futamidőre? Keresetem minimárbér felett lenne kicsivel.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 00:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Persze, csak tudod: euró alapú hitelt vegyél fel, az most a nyerő!

Itt most a kérdező vagy nagyon hülye, vagy nagyon vicces..

2009. ápr. 14. 10:49
 12/29 anonim válasza:
94%
Minimálbér felett vagy kicsivel bejelentve, vagy valóban annyit keresel? Nekem is van ismerősöm aki be van jelentve kb.70.000 ft-ra és keres 200.000 ft-ot. :) És nem vett 20 millás autót.
2009. ápr. 14. 10:59
 13/29 A kérdező kommentje:
akkor egy 10 millios kocsit! hogy lehetne hitelre megvenni mennyi költségem lenne?? leghosszabb távon.
2009. ápr. 14. 11:33
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem hívsz fel egy bankot?! Annyi kedvezményt kaphatsz a min.béredre,hogy el sem hiszed. Aztán: ha ilyen gyorsan lementél 10M-ra, akkor lesz ez még 500 ezerért egy zsiguli!
2009. ápr. 14. 11:42
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Ezt most komolyan gondolod? A jelen gazdasági helyzetben akarsz hitelt felvenni? Akinek nincs hitele, az áldja a józan eszét, akinek meg van, az szitkozódik! Nézz már körül kicsit, mielőtt cselekszel!
2009. ápr. 14. 12:01
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Az a terved, hogy használod a kocsit, utána meg leadod? A bank nem olyan hülye, hogy ezt csinálja...minimálbér körüli összegre meg szinte lehetetlen hitelt felvenni ilyen távon.
2009. ápr. 14. 12:02
 17/29 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a kérdezőt már nem győzzük meg, de mi is most vettünk fel több hónapos szenvedés után egy újabb hitelt, mert az előzőeket nem tudtuk fizetni és kajára sem jutott. Áldom az istent, hogy adtak, bár most is tartozásunk van, de muszáj volt mert nem bírtuk befizetni a csekkeket sem, és tényleg ételre sem jutott. Nagyon rosszzul jártunk a hitelekkel főleg mióta duplájára nőtt a törlesztés és a fizetés elmegy rá, nem marad egy forint se a hónapra soha.

Én nem mennék bele ebbe semmilyen autó miatt, ebben a gazdasági helyzetben, de később se.

2009. ápr. 14. 20:45
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
kocsid az lenne csak nem lenne amit megegyel!inkabb gyujtogess azt ajanlom!talan 20ev mulva megveheted azt a 20millios kocsit,kiveve ha nincsenek milliomos szuleid,habar ketve hiszem mert akkor nem akarnal kolcsont felvenni!de ha tenyleg nagyon erdekel akkor kerdezd a bankokat,ok jobban tudjak!szerintem
2009. ápr. 15. 07:03
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Térj észhez.
2009. ápr. 15. 07:55
 20/29 anonim ***** válasza:
95%

Természetesen megoldható az igényed:

Ha van egy kb 30-35 millió Ft értékű jó forgalomképes helyen lévő lakóingatlan, arra fel tudsz venni minimálbérrel is szabadfelhasználású jelzáloghitelt akár 30 évre. EUR alapon ez kb 172 ezer Ft/hó törlesztést jelent 360 alkalommal. Az első 6 hónapban még kamatakció is van, így csak 157 ezret kell fizetni.

Nyilván kell lenni "egyéb jövedelemnek is, hogy tudd fizetni, ezt nem ellenőrzi a bank.

Így az össz visszafizetendő kb 60 millió Ft lesz, kocsid meg max 20 évig, aztán kuka.

Elgondolkodtató.

2009. ápr. 15. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!