Mit tehet velem az Eos Faktor?
Összejött a T-Mobilnál egy kisebb-nagyobb tartozásom. Természetesen nem direkt modon totál munkanélküli lettem,átvette az Eos Faktor. Ők hívtak egy párszor telefon,kb 2-3hétre leszálltak és most küldtek egy smst ami igy hangzik:
Önnel szembeni követelésünket ÁLLAMI KÉNYSZER igénybevételével fogjuk érvényesíteni.Mire számíthatok?Természetesen hamásnem részletben szeretném kifizetni,de jelenleg most erre sincs esély. Ezt ők ugysem fogják megérteni,mert max 1héten belül várják az első részletet...szóval ez kilőve.
na azzal tisztában vagyok,hogy szépen megyrá a "kamat"az alap adóságra.segítek...ez egy usb internetes dolog volt amit nemtudtam fizetni és innen indult az egész.azt lekapcsolták már természetesen.egy ideig a t-mobile izélt de az nem volt olyan erőszakos mint az eos faktor. ezek átvették,zaklattak párszor telefonon és most jött ezaz sms.
jelenleg semmilyen extra tulajdonom nincs.(se számítógép,se ház,se autó,csak egy bankszámlaszám)gondolom a fizetést lefoghatják?vagy max egy részét?
ezen kívül semmit nemtudnak csinálni szerintem de még szívesen várom a válaszokat! rendőrségi ügy,bíróság mennyi esély?megkell jelennem meg ilyesmi?
Az EOS a fizetésed SEM tilthatja le, majd ha lesz jogerős végrehajtható okirat, akkor kérheti a letiltást a végrehajtási eljárásban - mindez évek.
Nem évült amúgy még el a követelés?
elévülni?viccelsz?addig volt nyugtom amig a T-Mobilnál volt a cuccosmuccos...amint átkerült ehhez a céghez,onnastól kezdve nincs életem. konkrétan köpök a cégre mert a csaj ott ül a székben bent és akkor már azt gondolja övé a világ és úgy beszél velem mintha a fia lennék évek óta...nefélj,el is küldtem kereteken belül de rendesen.
na most utána néztem neten,ha esetlegesen is megtalálják azt aki TEHET meg dolgokat,akkor igy kérdezem...azok mik tehetnek az én esetemben?semmilyen tulajdon.innestől kezdvve elviszik a ruháimat vagymi a jó isten? :D természetesen szándékomban áll kifizetni de maradjunk annyiban ha fejreállnak sem fogok velük állapodni meg tárgyalni mert a munkát nem osztogatják.szóval,vélemények? :)(egyébként köszi a segitségeket eddig is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!