Én nem gondolnám, hogy a cetelem bank zrt-nél ilyen hangnemben beszélhetnek az emberrel. Én ezt nem vagyok hajlandó eltűrni. Nem vagyok sem csaló sem primitív. Mit tehetek?
Mi történt pontosan?
Esetleg a főnökénél beköpheted.
Vagy esetleg beperelheted rágalmazásért vagy hasonló. Bizonyítékod elméletileg lenne, mert a bankban van felvétel.
Szia!
Én sem ajánlom őket. édesanyám vett fel náluk áruhitelt, viszont ő mentálisan beteg lett pár hónapja, én fizetem a hitelét, és a novemberivel elcsúsztam, mert nem kaptam meg vmi okból időben a fizetést, pár napról volt szó. Aztán befizettem a csekket, és rá kb. 1 hétre telefonáltak, hogy nincs a csekk befizetve. még azt sem értette meg, hogy anyukám nem tud erről vele beszélni mert beteg, ő viszont csak azt hajtotta, hogy anyámmal akar beszélni.
Már csak 2 csekk van hátra a hitelből, SOHA többet nem állok szóba ezzel a bankkal.
amugy én is azt ajánlom, hogy ne hagyd annyiban, egyetértek az előttem szólókkal.
Volt már ezzel kapcsolatban másnak is panasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Talán aki a cetelemhez fordul tanul az esetből, ezért írtam ide a problémámat.Itt nem azzal van a gond, hogy megpróbálják behajtani amivel tartozom, mert ez természetes, na de az emberi méltóságban való megsértés nem hinném, hogy eszköz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!