Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen a cetelem bank? Vélemén...

Milyen a cetelem bank? Véleményekre lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
lehúzósok
2010. okt. 1. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Milyen értelemben milyen? Megbízhatóak-e vagy milyen az adósságkezelésük, esetleg mennyi idő alatt bírálnak el egy hitelkérelmet? Én adósságkezelő voltam ott, arról tudok mesélni, de mi a pontos kérdés?
2010. okt. 1. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Én ott dolgoztam. Nem mondhatok semmit ezért. Jót meg főleg nem...Ahhoz viszont jogom van, hogy leírjam, egy utolsó szemét banda. Örülök, hogy megszabadulhattam tőlük. Senkinek sem ajánlom, hogy bármilyen kapcsolatba kerüljön ezzel a legalizált tolvaj társasággal, mert csak ráfizet és hosszú éveken keresztül zaklatásnak lesz kitéve. Én ezt tudom mondani...
2010. okt. 1. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

hehe

Melyik osztályon? Azt még elmondhatod. Nekem pedig már rég letelt a 6 hónap hallgatási időm. Én keményen 2,5 hónapig bírtam a stílust, még próbaidőben dobbantottam.

2010. okt. 1. 17:03
 5/12 A kérdező kommentje:
"rádumálós" osztályon =). Akkor rosszul érintett a dolog, mert dobtak. Nem voltam elég aktív rádumáló. Talán mert szorult belém egy kis emberség is? Mindegy is. Azóta már inkább megkönnyebbültem, mert ha fórumozol, kb 1% az elégedett ember, amit értek is.
2010. okt. 1. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:

;-) Nem voltál benne a havi 5 tökéletes munkatársban, mi? Én a hazudozást, fenyegetőzést utáltam, hogy mi lesz ha nem fizet.

Hidd el, boldogabb az élet nélkülük! Nekem egy percig nem hiányoztak.

2010. okt. 1. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
UHH ENGEM AZ ÁLTALUK KIADOTT KÖVETEléskezelőtől hívogatnak naponta kb 4-szer és sms-eket napi 3-szor kapok tőlük és most is hívott egy nő egy másik számról és megfenyegetett,hogy mi lesz,ha nem fizetek....miből fizessek be 100 ezret egyben-mondja már meg?:D már csak nevetek rajta...
2010. okt. 1. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen, mert nem az ott dolgozó találja ki a szöveget, hanem megadott sablonok szerint kötelező beszélni. Ha ezt nem tartod be, akkor nem vagy jó munkatárs. Nem az adósságkezelő tehet arról ,hogy azt mondja egy összegben fizess, de ha mindig egy picit befizetsz, akkor a lista végére kerülsz, mert elmaradás sorrendjében vannak adja fel a számítógép az ügyfeleket. Ezt pl nem is mondhatja... de én már igen.
2010. okt. 1. 17:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Köszi :D éS tulajdonképpen mikor terelik ezt jogi útra?Köszi a válaszodat :)
2010. okt. 1. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, csöndben megjegyzem, hogy nem éri meg nekik a jogi út. Macerás. Ha áruhiteled van, akkor el kell adniuk a használt termékedet a lefoglalás után, hogy bejöjjön valami pénz nekik a tartozásodból. Nyilván egy használt 6 hónapos tv-t töredék árért tudja értékesíteni, az értékesítésig tárolni kell stb. Ha mondjuk fel újítási hitelt vettél fel, akkor ugye az új tapétát nem fogják tudni leszedni a falról, lehet fizuból letiltani, de az költséges, macerás. Amikor én ott dolgoztam, 3 szint volt a behajtás előtt. Amíg velük beszélsz, nincs nagy gond, ott lehet "mászkálni" a szintek között következmények nélkül. Ha a behajtáshoz kerülsz, ott is megy még egy ideig az egyezkedés. Szóval az én ügyfeleimnél láttam a rendszerben, hogy akár 1 évig is lehet ugrándozni a szintek között. Persze, a tartozás mértékétől is függ, hogy meddig megy ez, a nagyobb összeggel tartozókra nyilván jobban figyelnek.
2010. okt. 1. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!