Hol kössem le a pénzemet?

Figyelt kérdés

Először kis pénzel indulnék 200-300ezer forintal három havonta pedig tennék hozzá még 100ezret persze ha kamatozik valamit az maradna bent.

Tud valaki ajánlani valamit?

2010. szept. 25. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
unit-linked életbiztosítás
2010. szept. 26. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Ehez pár kérdést megként válaszolnod, ha nem gond

1. Havonta mennyit raknál (pontosan) félre?

2. Milyen cére kívánod felhasználni? (lakás, autó, nyugdíj)?

3. Mennyi ideig nem szeretnél hozzányulni? (években mérve)

4. Melyik 2 szempont fontos? (3ból mindig csak 2teljesülhet)

- Hozam-Biztonság?

- Biztonság-Hozzáférhetőség?

- Hozzáférhetőség-Biztonság?

Várom a válaszaid ;)

2010. szept. 26. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
megként = meg kellene
2010. szept. 26. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
Csatlakozom a kérdezős előttem szólóhoz: Az igazán jó lekötési mód megtalálásához szükség van több adatra, illetve az egyéni igények felmérésére. Én független alkusz vagyok, ha gondolod, akkor nagyon szívesen segítek Neked!
2010. szept. 26. 14:31
 5/13 A kérdező kommentje:

1.50ezer

2.Legyen egy nagyobb összeg ami összegyüljön még nincs komoly szándék csak nem akarom mindet elkölteni és azt sem hogy itthon legyen mert akkor nagy a kísértés és ha a bankba lekötöm akkor nem nyulok hozzá

3.3-4év De hosszú időre nem akarom lekötni inkább hosszabítgatni

4.Biztonság-Hozzáférhetőség?

2010. szept. 26. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszokat. Igazából számodra több megoldás is lehetséges, a pénz nem otthon tartása jó ötlet! A bank mit lehetőség nem minden szempontból megfelelő, főleg a magas 20% kamatadó miatt, de ezek közt is van megfelelő.

Azért, hogy ne itt beszéljük végig a lehetséges variációkat írj rám egy üzenetet és privátban elküldöm a "megoldásokat". rendben? Üdv, Attila http://www.gyakorikerdesek.hu/email__v__7850905 vagy petersz_a@yahoo.com

2010. szept. 27. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló biztosan ad Neked néhány ajánlatot. Amennyiben úgy gondolod, hogy megnéznél még néhányat, mondjuk eurósat, vagy olyat, amelyek betegségek esetére is anyagi segítséget nyújtanak a futamidő alatt, akkor szólj, keress meg!!!

Addig is minden jót!

2010. szept. 27. 21:30
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
...vagy ha NEM kockázatos (unit linked) biztosítást szeretnél, legalábbis nem az összes pénzedből...
2010. szept. 27. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Vicces látni mennyien "lecsapnak" egy ügyfélre. Mindenki jobbat és biztosabbat tud a másiknál :) Amúgy a fenti "Attila" vagyok.

Természetesen nem egy "sima" UL ajánlatot szoktam az ügyfélnek felajánlani. Független tanácsadóként (akármilyen hihetetten) de több cég konstrukcióit átnézve választok ki legalább 4ajánlatot és beszélem meg az ügyféllel. Nálam az ügyfél dönt! Én segítek neki eligazodni a termékek közt.

A félre rakni kívánt pénz egy részét megtakarításba, a másik felét (mondjuk egy jól kamatozó) VIP MAX számlára szoktam javasolni félretenni. Így marad egy likvid tőke amit időnként eseti díj befizetésben átlehet helyezni. Nálam az eszközalapokat max. 1évente de ha lehet 6havonta felülvizsgáljuk.

Természetesen a betegségekre is gondolni szoktam, és az euróalapú megtakarítások is a palettán szerepelnek (szakértőknek: pl. Ahico, Euro Element Plusz nyílt végű UL.

A betegséget TERMÉSZETESEN NEM az ULbe építem be mert nem szándékozok kib@szni az ügyféllel és a megtakarítási összeget nem forgácsolom el kockázati és/vagy kiegészítőbiztosításokkal! Arra ott vannak a megfelelő termékek. Balesetre pl. Union-Páncél, Uniqa bodyguard vagy Szuper-V multi-rizikó. Betegségre Uniqa MedHelp, Ahico ExtraMed stb.

De felesleges magyaráznom ezeket, hiszen ezeket a terméket Ti itt mind ismeritek és alkalmazzátok is az egyedi igényeknek megfelelően ;)

2010. szept. 28. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Na erre az utolsóra nem szeretnék válaszolni, a kedves kérdezőnek szuverén joga eldönteni, hogy hány emberrel veszi fel a kapcsolatot, azt meg pláne, hogy melyik ajánlatot fogadja el, látja optimálisnak saját részre :)

Én egyébként a lehető legtöbb ajánlatot bekérném különböző társaságokét, hogy valóban megfontolt döntést tudjak hozni! Én is ezt tettem évekkel ezelőtt ... és jól tettem!!!

2010. szept. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!