Anyukám kapott egy levelet amire az van írva: Nyerhet 50. 000 000 FT-t! Ez igaz? Lent bőv.
Budapest-ről jött.
Van rajta egy csomó számkód. Dátum. Pirossal oda van írva: HIVATALOS KÜLDEMÉNY. Meg Két aláírás az egyik Varga Mária a Ajándéksorsolási Osztályos, a másik Szőnyi Annamária gazdasági igazgató aki KA-t írt oda. A hátulján az van, hogy küldenek majd több info-t is. Igaz?
ki lenne? rider's digest szór ilyen vackokat...
kérdező, a lottó ötöst is megnyerheti anyukád, bár annak azért több esélye van ;)
A Reader's digest valóban sorsol nyereményeket időnként.
Ellenben azt a nyereményt a könyvvásárlók "dobják össze", tehát nincs ingyenkaja. Kb mintha lottóznál.
Én ugyanezt a levelet kaptam emailen!
Felháborító! Nekem már csak 21milla várható! Jaaaj ..
A következő információ nem jelent meg az újságokban, de Önnek tudnia kell róla:
Minden készen áll ahhoz, hogy a magyarországi lakosok egy olyan exkluzív csoportjához csatlakozzon, akik közül kikerül a 21 000 000 Ft-os Fődíj nyertese.
Jó híreim vannak, kedves XY! Ahhoz, hogy közelebb kerüljön a nyolcszámjegyű álombevételhez, nem kerül Önnek semmilyen erőfeszítésébe, és csak két percbe telik!
Kattintson ide vagy a szemközti gombra a továbblépéshez!
A pénzügyi osztály részéről sok szerencsét kívánok Önnek, és örömmel írnám alá a Fődíj összegének átadását, kedves XY, amennyiben Önt nyilvánítjuk a Fődíj nyertesévé!
Berei Krisztina
Ui.: További értékes lehetőségek várnak Önre! Kattintson, hogy felfedezhesse, még mi lehet az Öné!
Ezt a levelet a Tarsago Magyarország Kft. küldte Önnek az Ön által megadott adatok alapján az Ön előzetes hozzájárulásával. A Tarsago Kft. (korábbi cégnév: Reader's Digest Kiadó Kft.) a fenti adatkezeléssel az adatvédelmi nyilvántartásban 00052-0001 számon szerepel. Az adatvédelmi nyilvántartást a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően 2012. január 1-jétől a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezeti. Tarsago Magyarország Kft. Székhely és vevőszolgálat: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22., Duna Tower, E-mail: cs@tarsago.com; web: www.rd.hu. Adószám: 10498369-2-41. A Tarsago Magyarország Kft.-t a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg. 01-09-073862 cégjegyzékszámon jegyezte be.
Amennyiben a jövőben nem szeretne ilyen jellegű üzeneteket kapni tőlünk, kattintson ide: Lemondás. Lemondási szándékát jelezheti ügyfélszolgálatunknak postai levélben, a Tarsago Magyarország Kft., Budapest 1970 címen, vagy elektronikus levélben az np@readersdigest.hu e-mail címen is. Kérjük, mindkét esetben adja meg adatait, hogy lemondási szándékát rögzíteni tudjuk. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel lépjen velünk kapcsolatba!
Nem emlékszem ilyenre, hazudnak! " .. az Ön előzetes hozzájárulásával" Nem járultam volna ilyen sunyi undorító átveréshez!
Amennyiben a jövőben nem szeretne ilyen jellegű üzeneteket kapni tőlünk, kattintson ide: Lemondás. - NEHOGY MEGADD: " Kérjük, mindkét esetben adja meg adatait, hogy lemondási szándékát rögzíteni tudjuk"
Ha a lemondás -ra kattintottam és még utána is küldözgetnek levelet .. S P A M !!!
Tarsago Kft ugyanez a cég csinálja ugyanezt.
Kidobni kukába!
"2013. június 21-től a Reader's Digest Kiadó Kft. neve Tarsago Magyarország Kft.-re változott; rövidített név: Tarsago Kft." forrás: [link]
Lengyel szélhámosok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!