Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Először fogok repülni. (WizzAi...

Először fogok repülni. (WizzAir, Debrecen-London). El tudnátok nagy vonalakban, hogy mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
Az online jegy már megvan, csak ki kell nyomtatni. Olyan dolgokra gondolok, mint az ellenőrzés (tényleg minden fémet el kell távolítani magamról), beszállás, stb.

2015. jan. 12. 20:18
 1/6 anonim válasza:

Attól függ milyen fémekre gondolsz.

Öv, gyűrű, kulcsok ilyeneket le kell, de kisebb ékszerekkel nem szokott gond lenni...

Debreceni repteret nem ismerem így csak nagy általánosságban írtam ezeket

2015. jan. 13. 02:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy tudtam, és szeméyesen tapasztaltam is hogy Debrecenből nem indul WizzAir járat. Akkor most vagy tévedek, vagy kamu a kérdés ;) De a kérdésre válaszolva, az ellenőrzésnél be kell raknod az összes cuccud (poggyász, ékszerek, cipő) egy dobozba a rontgen alá. Majd átmész egy fémkapun. Ha van rajtad fém, (akár melltartó merevítő, zipzár, vagy kés) átvizsgálnak, a fegyvert, vagy fegyvernek látszó tárgyat elkobozzák tőled. Aztán visszakapod a cuccaid és mész tovább, ja de az is fontos hogy 100 millilitrnél nagyobb folyadékot TILOS felvinni, de pl. 5db 100 millilitereset szabad.
2015. jan. 13. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne hülyítsd szegényt egy zipzárral. Kérdező, a biztonsági ellenőrzés úgy néz ki hogy felsőruhát, táskát átküldöd a gépen. Folyadékokat külön, ezekből max tíz egyenként max 100ml, külön átlátszó tasakban. Laptop szintén külön. Átsétálsz a mágneskapun, ha esetleg jelez akkor kézi vacakot végighúznak előtted, kész. Visszafelé lehet macerásabb, az angolok bolondok, de az is csak annyi hogy beállsz egy gépbe, felemeled a kezed, kész.
2015. jan. 13. 11:01
 4/6 anonim válasza:

Igen bolondok kicsit a britek... nekem a bakancsomat 2szer nézték át, mert acélbetétes volt.

Megy Debrecenből Wizz gép, így nem kamu a kérdés (ha tényleg utazni szeretne a kérdező van rá módja)

2015. jan. 13. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
3., második vagyok. ZIPZÁR! Igen. Nekem egy zipzáros (fémzipzáros) kötött pulcsim volt (ami pólóként folt rajtam) és átvizsgáltak, mert besípolt. De lehet hogy Debrecenben más a szitu.
2015. jan. 13. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A csimagok méret és szúlyhatárára figyelj oda. Debrecenben kevés járat van így bőven van idejük ezzel foglalkozniuk. ( és persze szeretnek is vele szívózni)
2015. jan. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!