Szeged tényleg tele van kígyókkal?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy már nem fér be a vadasparkba, annyi van az utcán. Bemásznak a házba meg minden. Igaz ez?
Mert oda mennénk nyaralni, de így nem merünk kisgyerekkel.
2013. júl. 20. 11:45
1/6 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a marhaságot???
2/6 A kérdező kommentje:
az összes szegedi hírportál tele van ezzel.
2013. júl. 20. 14:17
3/6 anonim válasza:
Én ugyan szegedi vagyok, de tőled hallok erről ilyen tragikusan először!
Pedig naprakész vagyok a helyi hírek terén!
Ez az egy "kígyós" hír van, de ennek semmi köze ahhoz amit te "állítólag" olvastál!
4/6 A kérdező kommentje:
"A királysiklónak egyelőre a vadaspark biztosít helyet, de az állatkert tartókapacitása véges. Az utóbbi időben egyre több alkalommal fordul elő olyan hasonló eset, amikor magánszemélyek kígyót jelentettek udvarukon vagy lakóhelyükön, legutóbb Szeged belvárosában, egy játszótéren fogott be gabonasiklót a vadaspark munkatársa. Ezek az állatok többnyire hobbiállattartók otthonaiból kerülnek ki – közölte Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója, aki felhívta a figyelmet a hosszú távú, felelős állattartás fontosságára. "
2013. júl. 20. 16:12
5/6 anonim válasza:
Látom, sikerült elolvasnod a hírt.
"Olvastam, hogy már nem fér be a vadasparkba, annyi van az utcán. Bemásznak a házba meg minden."
Ezek szerint a kérdésed egy kicsit pánikkeltő!
Főleg a második mondatod sokatmondó!
6/6 anonim válasza:
Ez jó vicc!:DDD Ne aggódj nincsenek kígyók Szegeden,még nem futottam össze eggyel sem,gyertek nyugodtan ide kirándulni.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!