Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Volt ezen a címen régen...

Volt ezen a címen régen valamilyen intézmény?

Figyelt kérdés

Budapest,Üllői út 120.

Bármilyen intézmény volt-e itt 1995-ben?vagy a környéken esetleg..valami.Ha nem,akkor kik laktak errefele?NEM NEVEKRE vagyok kíváncsi,hanem például olyanra,hogy az idevalósiak szegények voltak-e vagy gazdagok?Magánlakások voltak ezek?Vagy albérletek?Vagy esetleg ilyen önkormányzati lakások voltak ezek?

utána néztem ennek a címnek a Google Map-on,hát én semmiféle intézményt itt nem találtam,legalábbis olyat,amilyet én kerestem,vagy amire én számítottam,olyat biztos nem.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 8. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sima proli berhaz egy rossz Kobanyai kornyeken. Csorok laktak/lakjak ma is, feltetelezem, hogy azok kaptak ott lakast akik szemben eltek az ut masik felen levo nyomortelepen, mielott megepult a lakotelep.
2013. jún. 8. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
És még mit lehet tudni a környékről?Nagy volt itt régen a bűnözés?Esetleg sok prostituált volt errefele?
2013. jún. 8. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

volt egy putri telep a házzal szemben, aminek nem jut most eszembe a neve. (de a szomszédok 100 valahanyadik részében megemliti Taki bácsi az amerikai turistának is)

Az alapján tudsz informálódni a környékről.

2013. jún. 8. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
eszembe jutott. Mária Valéria telep
2013. jún. 8. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem annyira régi időkre gondoltam,csupán "csak" 1995-ig visszamenőlegesen!De nagyon szépen köszönöm az eligazítást és a válaszokat!!

Még szeretnék kérdezni valamit:meg lehet tudni azt,hogy 1995-től valameddig(nem tudom meddig,vagy hogyan) lakott-e egy bizonyos nevezetű nő itt?Az a baj,hogy jelenleg egy olyan nőt keresek,akiről csak a nevét tudom,meg hogy Mosonmagyaróvárról költözött fel Pestre.Azt sem tudom,hogy hogyan volt pénze az utazáshoz.

Mindenesetre beavatlak titeket az egész történetbe akkor már a következő kérdésemben,amit itt is linkelni fogok..

2013. jún. 8. 21:26
 8/8 A kérdező kommentje:
2013. jún. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!