Nyáron stoppos/kevés pénzes kirándulás Európa valamely kevésbé zsúfolt, de annál izgalmasabb szegletében? Érdekel valakit, jönne velem?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányt keresek, mert velük könnyebb.
Május 1- Aug végéig ráérek.
27 F
2015. ápr. 16. 08:07
1/6 anonim válasza:
Azért engem érdekelne, hogy mégis mi a terv? Oké, hogy stoppolni akarsz. ,Bár én úgy tapasztalom, hogy két stoppost nagy hátizsákokkal szinte senki nem veszi fel a kocsijába. Egy stoppost is egyre ritkábban, de annak van esélye. De tegyük fel, működik a stoppolás. Na és a többi? Szállás? Sok országban a szabad ég alatt nem aludhatsz, főleg ha magánterületen vagy. (és ez vonatkozik a sátorozásra is) Kaja? Kevés pénzből ez sem megoldott, hiszen mindenért fizetni kell. Tisztálkodás? Lehet te nem igényled, de én lányként igénylem a napi tisztálkodást.
2/6 anonim válasza:
Látom férfi vagy s neked asszony kell. Csak nehogy valami Brünhildát fogj ki a végén.
3/6 A kérdező kommentje:
újra él az ajánlatom, társat keresek uatzáshoz!
2015. júl. 23. 08:00
5/6 A kérdező kommentje:
jöhet. télen is
2015. okt. 23. 13:36
6/6 anonim válasza:
Sziaa :) En iden nyaron tervezek ilyen utazast ,stoppal, es couchsurfing-el. Idegenek fogadnak be par estere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!