Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen az albán tengerpart?

Milyen az albán tengerpart?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekel, akik nyaraltak ott az elmúlt pár évben. Odajutás, közbiztonság, ivóvíz és általában a higiénia, ilyesmik érdekelnek.

2014. máj. 28. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, hogy igaz-e, amit a barátom állított. Állítólag Albániának különleges klímája van, ugyanis leszedi a rosszindulatú bőrelváltozásokat, pattanásokat és anyajegyeket. Csapvízet ne igyatok. Kocsival kaotikus, ott egyénileg szabottan értelmezik a KRESZ-t.

Ha elutazol Montenegroba, onnan vannak szervezett kirándulások Albániába.

2014. máj. 28. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Egyes részeken még tanyák vannak a tengerparton csirkékkel meg disznókkal, a sekély vízben pedig egy megfeneklett hajó roncsa, építési törmelék és szemét. De 200 méterrel arrébb már pár éve épült fullextrás hotelek, kitakarított homokos stranddal, orosz turistákkal. Szóval változatos és most még nagyobb részben érintetlen. De ez 15 éven belül tuti megváltozik. Egy valami biztos: baromi olcsó. Csak eltjutni egyelőre nehéz. Én Szkopjébe mentem vonattal, onnan pedig busszal Tiranába. Tiranából nem egész egy óra busszal Durrës (jegy 100 lek = 200 forint, napközben 20 percenként indulnak), az a tengerpart legnagyobb városa. Montenegrón keresztül is lehetne, de azt még nem próbáltam.
2014. máj. 29. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit más az állatvilág, pl pókok skorpiók, darazsak, kígyók tekintetében, de aggodalomra nem ad okot, szóval nem veszélyes. Úgy tudom a víz elég jó minőségű, de persze csapból én ott sem innék.
2014. jún. 20. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!