Milyen ruhákat célszerű nyáron vinni Hollandiába?
Figyelt kérdés
gondolok itt ruha vastagságra, pulcsik,stb.(:2009. júl. 29. 14:04
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nehez kerdes, mert lehet, hogy egyik nap fel tudsz venni egy kis lenge ruhat, masnap meg hosszu nadrag, pulover... Nagyon meg tud valtozni az ido egy nap alatt. Ha biztosra akarsz menni, akkor hozz par meleg ruhadarabot is (ma pl. az elorejelzes szerint max. 19 fok lesz...). Es ne felejts el esokabatot becsomagolni, az esernyo a szel miatt legtobbszor hasznalhatatlan.
2/2 A kérdező kommentje:
köszii,bármár nem időszerű a kérdés. megjártam. pontjóruhákat vittem. és egyszerűen imádom ezt a várost. kiszeretnék majd menni ide élni! mindenkinek csak ajánlani tudom. minden korosztály számára idális. idősebbeknek a múzeumok, fiatalabbaknak a fesztiválok (:
2009. aug. 3. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!