Ha most foglalok jegyet 2010 júliusára Budapestről Kanadába Torontóba és vissza repülőjegyet mennyibe kerül? Nem tudom hogy működik ez valaki kikeresné nekem? Mindegy milyen osztályon.
Én kikerestem neked
Repülőjegy ár:
154.500 Ft
Elmehetnek a kurvä anyukba, akik lepontoztak.
Én kikerestem a helyes árat, a többi meg csak okoskodott.
A legolcsóbb jegy (lowest price) 197.047.-Ft (Varsói átszállással)
Toronto IATA helyszín kódja YYZ
IATA kód = A légi közlekedés gördülékeny biztosításához, a számítógépes rendszerek (például a helyfoglalás) összehangolt működéséhez elengedhetetlenek az egyértelmű azonosítók. Az IATA egyik feladata a légi közlekedési kódok meghatározása és karbantartása. Így ez a szervezet tartja nyilván:
* a 3-betűs helyszín-kódokat – (például BUD – Ferihegy, Budapest) főként repülőterek jelölésére, de vasútállomásokat és egyéb helyszíneket is kódol.
* a 2-betűs légitársaság kódokat – (például MA – Malév) a légitársaságok azonosítására világszerte.
* a könyvelési vagy előtét kódokat – (például 182 – Malév) a légitársaságok dokumentumainak (jegyek, szállítási jegy stb.) számozására.
Az IATA betűszó, az International Air Transport Association (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség) rövidítése.
Kiegészítés az előzőhöz..
Ha a bécsi reptérről mész akkor van közvetlen járat Torontóba 200.000 forint alatt megúszod azt is. Austrian Airlines
Kínácsiságból én is néztem egyet.
Ha mondjuk Július 1-én akarnál utazni, mondjuk 3 hétre, akkor 184.600 Ft-ot kéne ma kicsengetned. Ez sem közvetlen járat, Genfben át kell szállni. Szerintem is érdemesebb várni a foglalással, különös tekintettel a szezonra. Ha valamikor Márciusban foglalod, jó eséllyel ennél olcsóbban is kapsz jegyet. Én egy hét múlva utazok Montreálba, úgyhogy benne vagyok a témában rendesen. :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!