Tervezem, hogy ki költözöm Amerikába és ott akarok élni. Egyszerűen megőrjít ez a semmi ami itt van és a világ közepén akarok lenni. Nem lesz egyszerű mi?
Na szóval. Tudom ,hogy lerágott csont vagy naív vagy ilyesmi de én tudom ,hogy nekem Amerikába kell élnem. Egyszerűen kicsi korom óta rajongok valamiért az országért meg egyáltalán az hogy ha oda születsz akkor elindulhatsz VALAMERRE. Ezt úgy értem ,hogy itt "max" Pestig juthatsz vagy esetleg Ausztria ahol szintén nincs semmi ami érdekes. Mert igazából a legtöbb dolog Amerikából indul és a világ közepe, hatalmas élettel teli városok nem ez a retek f*s .
Tudom ,hogy gettók,bűnözés hamburgerzabálók stb de ez most nem érdekel.Szóval LA-be szeretnék élni , hogy lenne lehetséges ez?
""ne hazudozzál össze-vissza, mert azonkívül, hogy "ne menjen senki az USA-ba" nem tudsz mást írogatni""
Te vagy az aki hazudik, mert én SOHA nem írtam olyat, hogy senki ne menjen az USA-ba! Ha ezt állítod, akkor bizonyítsd! Hol a link, ahol ezt írom?
"ne hazudozzál össze-vissza, mert azonkívül, hogy "ne menjen senki az USA-ba" nem tudsz mást írogatni" ...
"egyik szavadat ütöd a másikkal!"
Na, most mindig ugyan azt írom vagy mindig mást? Találd már ki! Ez alapján úgy tűnik, hogy te vagy az, aki egyik szavával üti agyon a máskat. :-) Ha ezzel nem értesz egyet, akkor légyszíves linkelj be olyan hozzászólást tőlem, amiben ellentmondok magamnak! Egyébként hazudsz.
De had kérdezzek valamit, miért írsz ilyeneket egy fórumon számodra ismeretlen embereknek:
"Te változatlanul h.ülye vagy mint a p.icsa!"
"Ne ugassál már be"
"Fogd már be azt a lepcses szádat, mert nem kíváncsi a h.ülyeségedre senki"
Ezekből a hozzászólásokból látszik, hogy neked nagyon súlyos mentális problémáid vannak! Azt javaslom kezeltesd magad! Lehetőleg ne az USA-ban, mert ott nagyon sokba kerül! :-D
Viszont szeretném, ha linkelnél néhány hasznos tanácsot, amivel TE szolgáltál az USA iránt érdeklődőknek! Csak kíváncsi vagyok, milyen "tapasztalatokat" tudtál megosztani, és hogy a te "hülyeségeidre" hányan voltak kíváncsiak!
Haver, téged se az eszedért fognak elrabolni az UFÓk, márha érted, hogy mondom. :-D
"ráadásul másból sem állsz csak bemásolod ujra a máiknak a mondatát, és utána válaszolsz. Ergo: a kommunikációval is nagy hiba van nálad,"
Ez különösen tetszett! :-D Tudod ezt azért csinálom, hogy az ilyen hátrányos helyzetű gyerkek is tudják, hogy éppen melyik bugyborékolásukra megy az oltás! Man, you made my day!
Kedves kérdező elnézést az offolásért, részemről a vita lezárva.
by.
döncike! Örömmel konstatálom, hogy megtaláltad a tükrödet!!!
Azért ne köpdösd össze, mert neked kell letakarítani!!!!
A fejlödés jeleit viszont nem tapasztalom rajtad, úgyhogy mindent bele, hátha sikerül!! Bár nálad ez még nyomozati szakaszban van!
Köszi utolsó :)
Az egon és dönci vitát meg nem kommentálnám :,D De nyilván nem dönci oldalán állok aki hülyének néz ,hogy nemtudom mi folyik a USAba.
Akkor kimegyek ezzel , melózok valamit -megismerkedek egy csajjal akivel beházasodok és megkapom a zöldkártyát. Elméletben jól hangzik...
Leírom én hogy jutottam ki 2006ban>
Egyetem>Work and Travel program> megkaptam a SSC-t azzal dolgozgatok, most sincs zoldkartyam es szarok bele, mar nem is kell langost sutogetek maganvallalkozokent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!