Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Reálisan gondolkozom szerintetek?

Reálisan gondolkozom szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék kijutni Amerikába hogy ott élhessek és dolgozhassak. Azt gondoltam hogy.. (Persze ez csak egy lehetőség) facebookon összejövök egy Amerikai lánnyal és esetleg tudna segíteni a kijutásban és abban hogy munkát találjak ott...

Ennek szerintetek mekkora esélye van??

Am 20 éves vagyok és az angolt felsőfokon beszélem...

2010. dec. 16. 19:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
hát megpróbálhatod, de el is kell mad venned feleségül hogy kinnmaradhass. :) de mondjuk elég jól is kell kinézned hogy ez bejöjjön, egy nagyon jó amerikai barátom mesélte hogy nem szereti az amerikai lányokat (nem a bevándorlókat) mert rettenetesen sokat képzelnek magukról és nagyon anyagiasak, épp ezért ő meg inkább európai lányokkal ismerkedik.
2010. dec. 16. 20:06
 2/39 anonim ***** válasza:
38%

Ez hülyeség és gáz!

Én éltem kint egy ideig és amióta nincs vizum nyüglődés azóta egyszerű a móka.

Nem kell semmi extra segítség ehhez vagy ha igen akkor semmi keresni valód ott.

Elsőnek kell egy kamu nyaralás azaz szállásfoglalás, vissza repjegy(késöbb áttehető), de nem túl sok csomag.

Ha gyanús vagy a vámtiszt még most is megtagadhatja a belépést.

A B verzió ha eleve valami szervezettel mész ki J1 vizummal vagy Camp amerika, mert akkor nem is kell kamuzni és megvan az első meló.

Ezután azt javaslom (késő ősszel menj) célozd meg floridát (Miami, Key West) és legroszabb esetben másfél nap alatt találsz munkát, mert akkor kezdődik a túrista szezon. Jó angolod van elsőnek pincér melót ajánlom. Nem kell tapasztalat, de azért jó ha kicsit tudsz itthon gyakorolni. A legtöbb helyen nem kérnek semmi papírt.

A többi jön majd magától, ne félj.

Ha van J1 vízum akkor váltsd ki a social security numbert (jogosult vagy rá), mert ez nagyon megkönnyiti a munka vállalást, persze a kártyára írt korlátozást el kell titkolni, de számból nem derül ki.

Minden ügyintézéshez két okmányal kell igazolnod magad. Az egyik az útlevél lesz a másik a SSN. A bankban nyitsz számla számot (nem bonyolult), késöb veszel kocsit.

Az itthoni jogsi átmenetileg jó, de nem szeretik ezért a könnyebb ügyintézés miatt érdemes a helyi jogsit megcsinálni (nem nehéz).

Ha megvan a SSN és DL, akkor gyakorlatilag 99%-ban amerika vagy. :)

2010. dec. 17. 02:20
 3/39 A kérdező kommentje:

Ez tényleg nem tünik bonyolultnak ahogy leírtad...

De lenne még egy pár kérdésem a témával kapcsolatban... beszélhetnénk e-mail-ben???

2010. dec. 17. 16:51
 4/39 anonim ***** válasza:
54%

Az első egy nagy hülye, amit ő leírt az az illegális munkavállalásról szólt..

Ekkora barmot..

2010. dec. 17. 17:36
 5/39 A kérdező kommentje:
Az igaz amit az első írt hogy az amerikai lányok rettenetesen sokat képzelnek magukról és nagyon anyagiasak????
2010. dec. 17. 17:38
 6/39 anonim ***** válasza:
39%
Nem igaz.. Nem kell mindenféle mendemondának bedőlni, ott is EMBEREK laknak. EMBEREK!
2010. dec. 17. 17:40
 7/39 anonim ***** válasza:
54%

Bocsi nem az első a hülye, hanem az előttem író volt az..

Úgy állítja be mintha az illegális munkavállalásnak 0 kockázata lenne... -.-

2010. dec. 17. 17:42
 8/39 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy ki a hülye.... de leírnád légyszi te is bővebben hogy mit gondosz Amerikáról??
2010. dec. 17. 18:09
 9/39 anonim ***** válasza:

"Én nem tudom hogy ki a hülye.... de leírnád légyszi te is bővebben hogy mit gondosz Amerikáról??"

[link]

Tök mindegy hogy ki mit gondol, vízumot csak tőlük kapsz, az ő követelményeik alapján.

2010. dec. 17. 18:17
 10/39 A kérdező kommentje:
Te voltál már és dolgoztál az Usa-ban??
2010. dec. 17. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!