Anglia melyik része a legélhetőbb?
A közeljövőben tervezem, hogy kiköltözöm Angliába hosszútávra.Érdekelne, hogy szerintetek melyik részére érdemes mennem.Nem feltétlen munka szempontjából kérdezem, inkább arra lennék kíváncsi, hogy melyek azok a városok/tájegységek amik a legszebbek, legélhetőbbek minden szempontot figyelembe véve.Tudom, hogy ez inkább szubjektív dolog de érdekelne a véleményetek :)
ui. Olyanok kérem kíméljenek akik szerint maradnom kellene, mert ez a hazám stb.Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit kezd az életével, én pedig így döntöttem.Szóval a kérdés nem a "menjek/maradjak ?"-ra vonatkozik, hanem a "hová?"-ra :) Köszönöm!
Én Lancashire-ben lakom egy kis gyárvárosban már 8 éve. Ha tehetném, délebbre költöznék, legalább 2 órával lejjebb:D Szerintem túlságosan északon vagyunk. Nagyon szeles, alig van jó idő és nem is a legszebb. Persze erre is vannak szép helyek, de ha teheted, akkor alig költözz följebb Londonnál az időjárás miatt is. Engem itt legjobban az időjárás zavar, a városképet még elfogadom, de ezt az állandó szelet nehezen veszi be a gyomrom. A gyerekeink miatt is. Állandóan azt kell nekik mondanom, hogy nem mehetnek ki a játszóra, mert vagy esik az eső, vagy olyan szél fúj, hogy az én fejem is lefújja, nemhogy az 5 éves lányomét.
Anyagilag viszont előnyben vagyunk, mert erre olcsóbbak a lakások. Albérlet is olcsóbb, meg venni is olcsóbb, mint délen.
Én már nem költözök, mert így már két gyerekkel nehezebb lenne, meg aztán elég volt egyszer nekivágni a vak világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!