Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miskolci Liptó-hús kft-ről...

Attila7575 kérdése:

Miskolci Liptó-hús kft-ről valaki valami infót? Észak-Németországba visznek embereket húsipari munkára, én is mennék. Nem átverős a cég? Most április 16-án lenne a szerződéskötésnek és 18-án az indulás. Ha valaki ismeri ezt a céget írjon véleményt.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:
XDX.- től kérdeznék!15.-én már engem is állományba vesznek.Utána a férjednek mennyit kellett várnia a kiutazásig?Nagyon kemény a meló?A szállás milyen?
2013. júl. 10. 14:54
 62/74 xdx válasza:
Sziasztok!A férjemnek kb.állományba vétel után két hetet kellett várnia most Sögelben van a munka tényleg nagyon kemény a pénz 11én van a számlán a szállás jó lehet mosni és főzni is.
2013. júl. 11. 19:20
 63/74 anonim válasza:
Szia!Egyből sögelbe vitték,vagy máshol volt a betanulás?
2013. júl. 12. 10:48
 64/74 anonim válasza:
Szia xdx!Köszi hogy irtál egy két jó infót.A férjed miket vitt ki magával:konzervek,gyógyszer?Milyeneket?A minimálbér is rendesen megvan?
2013. júl. 12. 17:50
 65/74 xdx válasza:
Szia!Igen gyógyszereket vitt magával és vitt konzerveket is de kint nagyon jó árak vannak így rendesen be tud vásárolni a kenyér drágább mint nálunk.A minimálbér is meg van és a túlórát is jól megfizetik.
2013. júl. 18. 18:59
 66/74 anonim válasza:
Szia Xdx!A férjed Molbergenbe kezdett?Ha igen ott meddig volt?
2013. júl. 19. 07:24
 67/74 xdx válasza:
Szia igen ott kezdett három hetet volt ott de ez változó ki meddig marad ott.
2013. júl. 21. 13:19
 68/74 anonim válasza:
Szia Xdx!Az én férjem is most ment ki.Ő még most Molbergenbe van.Köszi hogy válaszoltál a kérdéseimre.
2013. júl. 22. 12:11
 69/74 anonim válasza:
Csak az vágjon bele a munkába aki elbirja viselni a beszólogatásokat szivatásokat.A régi dolgozók annyira féltik a tetves helyüket!!!
2013. júl. 25. 07:46
 70/74 Norkesz válasza:
Sziasztok! Én Sögelben vagyok 2 hónapja előtte Molbergenben voltam kb 1 hónapot. Jelenleg első szabadságomat töltöm. Molbergenben rohadt köcsögök az emberek kivéve 1-2. Sögel társaságilag sokkal jobb. A munka kemény de kibírható! A fizetést is normálisan megkaptam eddig a minimálbér az minden hónapban fix és pluszba jön hozzá a napi bér. 33 euró naponta ha megvan az egész nap, ha nincs akk időarányosan osztódik. A levonások után a legelső teljes fizetésem majd nem 1000 euró volt. Tényleg vannak olyan emberek akik kb. 10 perc után felmondanak de akiben van kitartás és konkrét célja van az kibírja. Nem annyira elviselhetetlen!!!
2013. szept. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!