Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Melyek a legmegbízhatóbb...

Melyek a legmegbízhatóbb utazási irodák?

Figyelt kérdés
Tudnátok pár megbízható utazási irodát ajánlani? A Googleban keresgéltem már, de több olyat is kiadott amik vagy tele vannak negatív véleménnyel, vagy semmi vélemény sincs náluk, ami gyanús. Olyanokat keresnék, amik megbízhatók, nincs bennük átverés, szépen leszerveznek mindent (szállást, utazást, belépőket, idegenvezetőt), és gördülékenyen kommunikálnak.

2023. márc. 29. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
IBUSZ, Neckermann.
2023. márc. 29. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ibusz, Grandtours.
2023. márc. 30. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Zseppelin, Lovassi Tourist, Gálbusz, Sütő Tours.
2023. márc. 30. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak az a lényeg, hogy europan kivul ne mennyen senki sehova. Max. az unios szomszedok.Egyenileg nem eri meg szervezni utakat. Nincs szerintem tokeletes utazas az mar megszunt. Mindegyik orszag mar olyan mint magyarorszag. Sok helyen a gonosz uralkodik. Es marad. A gyerekei, azoknak a gyerekei.
2023. márc. 31. 08:33
 5/6 anonim válasza:
100%
Fehérvár travel, 1000 út, OTP travel
2023. ápr. 3. 00:07
 6/6 anonim válasza:
100%
Uticéltól függően: Fehérvár Travel és 1000 út is megbízható. Zseppelin is.
2023. ápr. 7. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!