Beck Reisen utazási iroda felől tapasztalatok ( nyereményutak kategóriában )?
BECK? van két iroda is Győrben ilyen néven de nem lehet kideríteni melyik-melyik.
Minden esetre utaztam én is termékbemutatóra, azaz utaztam volna de félúton kiszálltam. Öreg zajos busz amely még be is ázott így esernyőt kellet tartani benn is.
Visszafelé /utólag tudtam meg/ nem akarták a csoportot visszaszállítani mert senki nem vásárolt semmit /EZ NEM SEMMI!!!/
Csatlakozom a rossz tapasztalattal rendelkezőkhöz.
Beck Reisen (Győr).
Az akciós utat hirdető szórólapjukon rossz volt a telefonszám, úgyhogy átirányítottak egy másikra. Sikerült később bejelentkezni a kiválasztott utazásra telefonon, ami még szervezés alatt állt. Ígértek utazási szerződést amit nem küldtek, viszont minden megkeresésre más információt adtak az indulás időpontjáról, illetve a buszra való felszállás helyéről. (Lesz busz Pécsről, csak Kaposváron lehet felszállni majd végül Budapesten)Végül azt mondták, hogy betelt a busz, és mivel nem iratkoztunk fel a listára (ami nem igaz), a meghirdetett áron már sem akkor sem máskor nem utazhatok.
Akkor köszönöm szépen: SOHA TÖBBET BECK REISEN
Én csak a kérdést szeretném kiegészíteni, ill. kérdezni, mi lett az eredmény.
Én kb. egy hónapja küldtem el egy megfejtést egy Blikkben megjelent keresztrejtvényre, melyen 2 személyes nílusi hajóutat lehetett nyerni. Most kaptam az értesítést, hogy megnyertük a hajóutat teljes ellátással + egyéves 35.000 Ft értékű tagságot a Beck Utazási Klubba. A nyereményre 4.19-ig kell írásos visszaigazolást küldeni, és a nyereményt 5.14-én adják át egy bemutató keretében. Erre busszal visznek el egy vendéglőbe (nem tudni hova)és azt sem lehet tudni, mit mutatnak be. Mindenesetre kissé szkeptikus vagyok, nem-e egy átverés. Arról nem írnak, hogy tartalmazza-e a repülőjegyet is, vagy azt kell tőlük megvennünk, esetleg magasabb áron, mint egy hsonló teljes út ára? Kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
Mi is nyertünk "ingyen" Nílusi hajóutat fene se tudja mennyiért! De elmegyek és meghallgatom mibe fog ez kerülni, ha sokba, akkor is megadtammagamnak az esélyt, hogy én legyek az egy akit nem vernek át. Régebben buszos kiránduláson is voltunk már velük az bejött!
Vettünk ott edényt , na azt imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!