Járt már valaki Kurdisztánban, Erbilben?
Szia!!
Köszönöm, a testvérem végül tegnap hajnalban elindult, így a csomag összeállításával kapcsolatos kérdések már tárgytalanok :-)
Te is jártál már ott? Milyen ez a messzi város? Biztonságos? Azt már valaki mondta, hogy csak palackozott vizet igyon, de lenne egyéb.. hogy is mondjam, jó tanácsod?
A legtöbb dolgot hamarosan a saját bőrén, a saját szemével is meg fogja tapasztalni, de biztos örülne mindennek, amit egy helyből származó ember tanácsolni tud.
Köszönöm a válaszod, kérlek, csak megnyugtató dolgokat írj!! :-)
En szemelyesen nem jartam ott meg, de csakis jokat halottam Erbilrol. Erbil szinte a legnagyobb varos Kurdistanban es nagyon fejlett es biztonsagos. A lakossag 90%a muszlim de nagyon kedvesek tapasztalatbol mondom ....:) Biztonsagos varos Erbil semmi haboru nem folyik ott
Ha esetleg lenne vmi kerdesed szivesen valaszolok nyugodtan kerdezz
A palackozott vizrol anyit hogy nyugodtan ihat csapbol iz vizet mert tiszta az etelek is tisztak semmi gond nincs vele.
Ha gondolod akkor ha kell testverednek segitseg ott csak szolj es parom csaladja szivesen segit neki ott.
Kedves Maryum!
Nagyon jó volt olvasni, amit a biztonságról és az emberekről írtál, köszönöm! :-)
Az emberek többsége (én is) olyan műveletlen ebben a témában, hajlamosak vagyunk az egész térséget megítélni a tv híradóban látott háborús jelentések alapján.
A testvéremék kedden reggel indultak, ma reggel lépték át az iraki határt, és ha minden igaz, estére érnek Erbilbe, akkor fogok tudni beszélni vele.
Köszönöm a lehetőséget, ha van valami, amivel kint nincs tisztában, vagy kérdése van, akkor azonnal írok Neked!
Köszönöm még egyszer!!!!!! :-)
Szivesen segitek ha tudok ilyen kerdesben mert tapasztalatbol mondom hogy az emberek felre ertik az Azsia embereket. Ok nem azok akik harcolnak egymassal es gyilkoljak egymast amit a tv mutat hanem ok nagyon is kedves es szereto emberek.
Ha tudok meg vmiben segiteni akkor majd szolj. :)
Az ott töltött két hét alapján, a testvérem szavain és elbeszélésein keresztül én is meg tudom erősíteni a fent leírtakat! :-) Azt mondta, hogy mindig mosolyognak, és végtelenül segítőkészek!
..és hogy gyorsan vezetnek! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!