Tudtokk valami nyári tábor szerúséget Ausztráliában, ahova egy 12 éves gyereket el lehet küldeni?
a gyerekmunkát még az Ausztráliánál jóval civilizálatlanabb országokban is tiltják....
amúgy, hacsak nem úszol odáig, akkor a repjegy is már egy vagyon ;)
Drága!
Csak,hogy tudd.
- 12 évesen egyedül nem utazhatsz Ausztráliába.Kísérő kell.
- 12 évesen Ausztráliában sem lehet dolgozni.Az ottani törvények is keményen büntetik
- 12 évesen nem hiszem,hogy társalgási szinten tudsz idegen nyelven beszélni.
- Ausztráliába olcsón nem tudsz kimenni.Oda már a repülőjegy is drága
- Vízum is kell..
- a többi nehézségről ne is beszéljünk...
Ausztráliába mennél amikor még magyarul sem tudsz leÍrni egy mondatot? Kétlem,hogy nagyon boldogulnál. :D
(Tudtokk,szerúség,mondatot nagybetűvel kezdünk,és ponttal/felkiáltójellel/kérdőjellel fejezzük be.Ha lehet nem olyan drágát *mint valami*,és "valami" meg teljesen felesleges így a mondat közepére.)
De azért sok sikert...
Légy olyan jó, karold át apád lábát és sírj neki, hogy:
"Apaaaaaa, légy szíves, és lőjj tarkón!"
áá b+ te nagyon gyökér vagy :D
te gondolkodsz is néha?
:D
na,ezen a kérdésen jót szakadtam...
Nah ezért kell letiltani a kiskölköket az ilyen és ehhez hasonló oldalakról, mert magukbaszívják a sok baromságot.
Ausztráliába alap vagy 300 000 a repjegy oda-vissza, szóval sztem nem is álmodj róla.
Munka??? Afrikában gyémántbányában szerintem. Vagy Kínában szemétválogató, esetleg Thaiföldön Nike cipő varró.
De ne hülyéskedj már...
Majd ha 14 leszel sztem elmehetsz nyári nyelvi táborba pl. a britekhez- ha van pénzetek.
Addig is viselkedj jól, tanulj sokat, és segíts a szüleidnek - "fizesd" meg nekik így az út árát.
Szia
Sztem ne hangolódj le az előző válaszoktól, én is szívesen mennék Ausztráliába:) Én is 12 vagyok, és minden vágyunk hogy oda költözzünk, ha véletlen így lesz, akkor gyere el hozzánk és adok munkát :DD Bogárszedő? Sajnos ott sok a bogi... Na mindegy, bocsi az OFFért csak nem akarom hogy elkeseredj, majd pár év múlva :)
Én is 12 éves vagyok( aza most leszek 13xD) És nagyon szeretnék kimenni ausztráliába.
ezt az oldalt nézd meg tök jó, remélem középiskolába is vállalják a kivitelt, a szüleimmel is besélzütnk már erről, és aztmondják hogyha nem "annyira" drága akkor lehetne róla szó hogy a barátnőmmel együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!