Most mennyire nézik a repülőgépre felvihető kézitáskát?
Köszi a választ!
Közben írtam a Travel Servicenek.
Kérdeztem, hogy az 5kg-ba beleszámít a laptoptáska? Vagy vihetem külön? Sajnos nem túl biztató választ kaptam.
"A kézipoggyászba a maximális 5 kg-ba minden bele kell hogy férjen. Ha a feladott poggyásza a járatra megadott max súly felett van, akkor a túlsúly díjat a Travel Service kft reptéri irodájában, - ami a 2B terminál galériáján van - lehetősége van befizetni. A befizetésről természetesen nyugtát kap.
Arra figyeljen, hogy május 1-től a feladott poggyász súlya 15 kg lehet. E felett túlsúlydíjat kell fizetni.
Bármi egyéb kérdése van szívesen állunk rendelkezésére.
Tisztelettel:
Ordasi László
BUD/OPS"
szóval hivatalosan ez van.
Csak azért kíváncsi lettem volna egy olyan ember véleményére, aki most volt Tunéziában, hogy mit tapasztalt.
De azért köszi
A kézi pogyót a check-in-nél leellenőrzik. Utána Te onnan elmész, és a BA utasbiz. ellenőrzésén át mész be, oda azt viszel be, amit bírsz. Jó, azért egy 20 kilós bőrönddel rád szólnak a kordik.
Tehát vmit felmutatsz a check-in-nél, aki kikísér annál meg lehet még egy táska, vagy vmi. A biztonsági ellenőrzésen meg beviszed, ott nincs mérleg, és senki nem számol.
Bár én azért volt, hogy meglepődtem, mikor egy utas 3 bőröndöt, plusz 2 kistáskát vitt be, kabát, csizma, zsebek tartalma, stb. ezen kívül volt. Rendesen fel is tartotta a sort, de nem volt szabályellenes.
Ezt csak azért írtam le, mert nem tartom igazságosnak, hogy valaki pofátlanul annyit visz be, amennyihez épp kedve van, aki meg a szabályokat betartja, az drága pénzért feladja az ugyanakkora - sőt talán kisebb poggyászát.
Köszi a választ! Én sem tartom korrektnek, de most szükségem lenne rá, h annyi cuccot vigyek amennyit csak tudok. De nincs kedvem vitázni velük. Ismerősömék egyiptomba szoktak menni, velük nem szoktak szívózni a kézinél, csak a feladottat veszik szigorúan.
Én is fizetni fogok plusz súlyt. Csak a laptopom túl nehéz az össz kütyükkel, így szabályosan nem tudok vinni plusz dolgokat a kézibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!