Különleges, egyedi ajándék születésnapomra. Sikerülhet "megszerezni"?
Már régóta álmodozok egy olyan születésnapi ajándékról ami nem mindennapi.Sokaknak persze jelentéktelen lenne,de nekem az arany se válthatná ki azt a picinyke dolgot,amit történetesen szülinapomra szeretnék kérni.Ez pedig nem más lenne,mint egy karkötő.A különlegessége pedig,hogy a kedvenc lovam (aki nem az enyém) szőréből (farok/sörény) lenne,vagy benne lenne a karkötőben.Életem egyik legszebb ajándéka lenne.Viszont több gond is van vele.Mégpedig,hogy nem tudom,hogy az oktatóm (akié a ló) megengedné,hogy egy kis tincset kivágjunk mondjuk a farkából.Nem hiszem,hogy a lónak és a gazdájának ártanék vele... A másik gond pedig az,hogy valakinek meg kéne csinálni ezt a karkötőt (összefonni,esetleg egy bőrből készült karkötőbe belefonni) az pedig nem én leszek,mert a kézügyességem egyenlő a nullával... Tehát a kérdés : Szerintetek mennyi esélyem van egy ilyen egyedi karkötő "megszerzésére"?
A válaszokat előre köszönöm! Kérlek csak értelmes válaszokat írjatok! 12/L
Először is mindenképpen kérdezd meg az oktatódat,bár személy szerint nem hiszem hogy ellenére lenne,tényleg nem ártasz vele semmit.Viszont mindenképpen mondd el neki,miért szeretnéd:)
Ha sikerült megszerezned,esetleg bőrdíszműveshez tudod elvinni szerintem,bár ebben nem vagyok teljesen biztos.
Elég bizarr ajándék szerintem,de nincs jogom senki felett se ítélkezni.Ha az oktató és a családod megért és "elfogadja" a kérésedet talán kivitelezhető ez az ajándék.
Majd küldj privit mi lett a vége okés ? ;)
Na, sikerült? :)
Egyébként bármilyen művész szerintem szívesen elkeészíti. ;)
Egyéébként én nagyon szép és különleges ajándéknao tartom, ötletes. :)
Nos még nem kérdeztem meg sem a szüleimet,sem az oktatómat,de oktatóm mondta,hogy a le lesz vágva a sörénye meg egy kicsit a farkán is igazítanak,úgyhogy lassan fel fogom hozni a témába,hogy mi lenne ha...
Remélem megengedik.Egyébként apukám művész,de ő festő ahogy én is annak készülök,na meg lovasnak,de nem nagyon ismerünk más művészt (talán a lovas barátom,aki mindenféle karkötővel foglalkozik,még bőrrel is) neki szeretném most elmondani,hátha tud segíteni.És köszi,hogy jó ötletnek tartod,mert ahogy láttam mások inkább bizarrnak... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!